Автор: elrisha
Дата: 28-09-11 15:52
Една вечер се прибираме към вилата с моята кола - аз шофирам,до мен снахата,а отзад племеницата в столчето. По едно време започва лудо светкане къси-дълги. Поглеждам да не са куки с лека надежда ,че точно учехме малката как да вика на катаджийте "ей,куки,дайте парите!" ,обаче гледам някъв бус.Продължих си да карам съвсем нормално,тия обаче продължават да ми светкат.Снахата малко се спече и вика "Няма да спираш! Няма да спираш!", а аз - "Споко!Нямам такива намерения,ама бръкни зад седалката и извади секирчето". Тия изравниха с моята кола,поогледаха ни,видяха,че сме две жени с малко дете и застанаха пред мен...пуснаха аварийки и намаляват,намаляват.. Аз обаче си изчаквам да се освободи насрещното и газ - задминах ги и отпраших.По едно време тия изостанаха и изчезнаха,а аз се чудех защо никъде нямаше една полицейска кола,дето през деня вечно кибичат да изкарват кинти?!..
Това се случи на околовръстното в отсечката след Ботевградско нагоре към Нови искър,близо до единствената банзиностанция в района.
Буса беше бежов на цвят,с онези аеродинамичните багажници,а номера беше на латница и жълт..вече не го помня.
|
|