Автор: dtv
Дата: 30-06-11 23:47
Ники
НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НО вчера сънувах едно място, знаех къде съм, но непознато за мен, за опознаване, поля, поля, поля....днес заговориха за мястото
за контролираните сънища май беше темата, имах да я дочитам и аз, хубава беше, но ми стана безинтересна в един момент заради контролирането и на сън
само веднъж съм сънувала нещо като преминавания в различни измерения. но не беше от сън в сън или от събуждане в събуждане. пространства, трансформирането им и нещо вътрешно формираше усещането за различни измерения. много странно усещане, по-скоро тегав сън
и няколко пъти, че летя. високо. невероятно усещане, неописуемо
друго интересно - не помня всички, само някои. но тези, които се запечатват много отчетливо, след време се оказва, че са били важни, случват се реално
п.п. просто щото не успявам с отговорите в темите, докато успея да стигна до писане вече затворили, блокирали:))))...:
Ники, клипчето беше като от сън, точно този филм е, и въобще този филм е като сън наяве мерси как, къде го намери, каква е историята, кой го е правил...???? (не ми отговаряй тук де)
концентрацията в разтечено състояние - чрез нискоконцентрирани течности
от слънцето да се пазиш издържат му само такива, които не са достатъчно бели за белите и достатъчно черни за черните
колко много усмивки набутах!!!! тази тема, за хубавите сънища, много ме усмихва винаги
Публикацията е редактирана (30-06-11 23:54)
|
|