Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 сънувах, че сънувам :)
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-06-11 21:51

НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НО усещане [smile] Снощи. Не съм имал толкова приятно преживяване наскоро. Най-хубавото беше, че няколко пъти преминавах в различните "реалности" На някой случвало ли му се е това? Споделете нещо интересно свързано със сънища. [smile]

P.S. Има интересна тема в която се обсъждат методи за предизвикано сънуване, нямам време да търся, ако някой се сети да даде линк плийз.

Отговори на това съобщение
 Re: сънувах, че сънувам :)
Автор: marchello   
Дата:   30-06-11 21:55

иди да са прегледаш [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie21]

ай чау, отивам на Джуланджа! [thankyou]

Автор: vinse   
Дата:   30-06-11 21:59

https://photo-forum.net/static/forum/2011-06/oayk3495.JPG
http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/312/4/d/inception_motivational_poster_by_egpants-d32eyb9.

[cool]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-06-11 22:06

vinse
именно, и аз се сетих за филма [cool]

Автор: aeobs   
Дата:   30-06-11 22:13

Е това не се ли случва често при всички хора.
На мен ми се е случвало много пъти, като един път сънувах, че сънувам, че сънувам. Събуждах се три пъти като семо единия беше реален, но пък вече нямаше как да знам дали е така наистина. Беше най-странното усещане. [smilie5]

Автор: sunnyshot   
Дата:   30-06-11 22:15

А Dream Within A Dream

Take this kiss upon the brow!
And, in parting from you now,
Thus much let me avow-
You are not wrong, who deem
That my days have been a dream;
Yet if hope has flown away
In a night, or in a day,
In a vision, or in none,
Is it therefore the less gone?
All that we see or seem
Is but a dream within a dream.

I stand amid the roar
Of a surf-tormented shore,
And I hold within my hand
Grains of the golden sand-
How few! yet how they creep
Through my fingers to the deep,
While I weep- while I weep!
O God! can I not grasp
Them with a tighter clasp?
O God! can I not save
One from the pitiless wave?
Is all that we see or seem
But a dream within a dream?

Edgar Allan Poe

Дата:   30-06-11 22:17

Или пък редовно ми се случва, ако трябва да ходя рано на работа например да сънувам как се събуждам, приготвям се, излизам, шофирам, отивам на работа и т.н. По едно време се събуждам и разбирам, че съм спал +2 часа.
Също често ако някой ми звъни по телефона докато спя, сънувам, че го вдигам и започвам да говоря с някой, но в същото време телефона продължава да звъни както съм го вдигнал и говоря по него и супер откачам откъде се чува това и как е възможно... [smilie18] [smilie18]

Автор: tonitka   
Дата:   30-06-11 22:24

....и не е вярно, че от сън спомен няма![smilie18] [smilie18] [smilie18] ....сънувам всяка вечер!....и сънищата ми са като филми!....мога да си продължавам съня по желание!....мога и да сънувам по мой сценарий!................................[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: niagara   
Дата:   30-06-11 22:30

и аз съм сънувала, че сънувам[beer]

...и че пътувам в непознати градове, мога да си ги спомня с голяма точност на сутринта....

Сънувах разходка из Варшава, а никога всъщност не съм била там......

Дата:   30-06-11 22:35

Това със сънуването по сценарии и при мен го имаше по едно време, направо се чудех дали не ми става нещо. Че и като ме събуди някой, можех да стана да се разсъня и след 1 час като пак легна да спя, можех да си го продължа точно откъдето съм прекъснал.

Автор: tonitka   
Дата:   30-06-11 22:47

aeobs, може и да сме луди, ама още не е доказано![smilie18] [smilie18]

Автор: iondre   
Дата:   30-06-11 22:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: boreto   
Дата:   30-06-11 22:49

На мен ми се е случвало много пъти, като един път сънувах, че сънувам, че сънувам. Събуждах се три пъти като семо единия беше реален, но пък вече нямаше как да знам дали е така наистина

Точно. Тройно събуждане ми се е случвало, но само веднъж или поне само едно си спомням. Двойни - много пъти.

[beer]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   30-06-11 22:52

... От много години си мечтая за едно нещо ....

.. да имам дупка за УСБ зад ухото ...... и да се вкарвам флашката и да си записвам сънищата ...

... Кви чудеса съм сънувал и продължавам да сънувам ..... бедно ви е фентъзито ... [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Преди години .... сирьозно тва ..... сънувах самолетни катастрофи .....

... нема лошо , викате ...... е да , ама след около седмица две се случваха в реалността .... [smilie2] [smilie2]
Заклевам се в майка ми !!
Бившето ми гадже , на която съм разказвал съня си , оставаше изумена , след като стане катастрофата и го дадат по телевизията .... след известно време ....
... както съм го сънувал и разказал - така ставаше и в действителност ....
Поне 5-6 пъти това .....

От няколко години се отървах от тоя кошмар , да сънувам самолетни катастрофи .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. И малко офтопик - най-мразим, да ме събудят кога ебем .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: sunnyshot   
Дата:   30-06-11 22:55

не КОГА , а ГА ... [thankyou]

Дата:   30-06-11 23:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-06-11 23:13

Внимавайте като сънувате, че някой път стават откачени работи. [smilie5]

Bizkit the dreaming dog

Дата:   30-06-11 23:17

Автор: valetvitor   
Дата:   30-06-11 23:27

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you do better not try. People can fly.

Дата:   30-06-11 23:29

Автор: dtv   
Дата:   30-06-11 23:47

Ники [smile]
НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НО [smile] вчера сънувах едно място, знаех къде съм, но непознато за мен, за опознаване, поля, поля, поля....днес заговориха за мястото [smile]
за контролираните сънища май беше темата, имах да я дочитам и аз, хубава беше, но ми стана безинтересна в един момент заради контролирането и на сън [smile]
само веднъж съм сънувала нещо като преминавания в различни измерения. но не беше от сън в сън или от събуждане в събуждане. пространства, трансформирането им и нещо вътрешно формираше усещането за различни измерения. много странно усещане, по-скоро тегав сън
и няколко пъти, че летя. високо. невероятно усещане, неописуемо [smile]
друго интересно - не помня всички, само някои. но тези, които се запечатват много отчетливо, след време се оказва, че са били важни, случват се реално [smile]

п.п. просто щото не успявам с отговорите в темите, докато успея да стигна до писане вече затворили, блокирали:))))...:
Ники, клипчето беше като от сън, точно този филм е, и въобще този филм е като сън наяве [smile] мерси [smile] как, къде го намери, каква е историята, кой го е правил...???? [smile] [smile] [smile] [smile] (не ми отговаряй тук де)
концентрацията в разтечено състояние - чрез нискоконцентрирани течности [smile]
от слънцето да се пазиш [smile] издържат му само такива, които не са достатъчно бели за белите и достатъчно черни за черните [smile]

колко много усмивки набутах!!!! [smile] тази тема, за хубавите сънища, много ме усмихва винаги

Публикацията е редактирана (30-06-11 23:54)

Автор: the_drug   
Дата:   30-06-11 23:51

Дата:   30-06-11 23:57

Автор: dtv   
Дата:   30-06-11 23:57

без трева, clear mind

Автор: snoopoff   
Дата:   30-06-11 23:59

валетвитор - астрал проджекшън майна [cool]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.