Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лудите са на почит ..... до кога ?? ...или ЗАЩО ?
Автор: Jim__Beam   
Дата:   27-06-11 15:18

... Или по-скоро - защо лудите са над закона в тая държава ..... и до кога ще е така ...[smilie7] [smilie7] [smilie7]

... Иначе , станах си нормално ... в 10.30 - 11.00 ....цъкнах си лаптопа да загрява .... направих си кафе .... ходих до кенефа 2 пъти .... все в порядке ....

.. Имам РД неска ..... вече ми беше посветена поздравителна темичка ......
.. доста хора ме бяха поздравили .... тук и у ФБ-ето ...... зарадвах се .... [smilie3] [smilie3]

ОБАЧЕ .... от 12.30 .... та до преди малко , се занимавам с няколко институции ...

- МВР София - 07-мо РПУ
- ЗК - АРМЕЕЦ
- МВР София - КАТ
.... и един ЛУД съсед - Пешо Данъчния

... И , всичките ми викат - бате , тоя е луд , ние нищо не можем да направим - оправяй се .... [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Сега нямам време да опиша случката , понеже "трябвало" да ходя до районното да пускам писмена жалба .... иначе застрахователят няма да ми плати , защото имало злоумишлени действия ... и трябвало служебна бележка от родната полиция ни пази ....

Отговори на това съобщение
 Re: Лудите са на почит ..... до кога ?? ...или ЗАЩО ?
Автор: CanoniO   
Дата:   27-06-11 15:20

Обаждаш се на Киро Шантавия, да "вразуми" Пешо Данъчния... Нещо такова...[smilie5]

Автор: danvan16   
Дата:   27-06-11 15:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-06-11 15:29

Искай това в писмен вид и подпечатано:

Тоя е луд , ние нищо не можем да направим - оправяй се ....

Автор: tnt   
Дата:   27-06-11 15:29

ако е освидетелстван луд, полиция, прокуратура или болница не могат да ти помогнат
Освен ако не е нападнал човек с цел убийство или тежко телесно нараняване

Автор: ivanov.10   
Дата:   27-06-11 15:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: navy   
Дата:   27-06-11 15:37

Все пак кво станало...

Автор: arakinixon-cie   
Дата:   27-06-11 17:25

като чета кви си ги написал
не си по-малко луд

Автор: netLady   
Дата:   27-06-11 18:04

Ela да видиш нашия луд. Преди си беше само пияница, ама взе че падна от балкона от 4-тия етаж. Нищо му нема. Ни една драскотина, ама му се размъти мозъка и сега държи речи от балкона. Темите са 3 - Масларова, цирка и Македония. Или дава съвети по 'телефона' на ББ. По няколко часа, до пълно изтощение. От време на време го прибират и след 2-3 месеца го пускат. Дават му и лекарства, които приема с алкохол/по-лек, по-твърд - кога, кво има/ и речи. Иначе не е зловреден. Напоследък събира и публика.[smilie21]

Автор: navy   
Дата:   27-06-11 18:07

Дайте ни го на заем?
[smilie8]

Автор: georgi969   
Дата:   27-06-11 19:28

И при нас имаше такава луда, ама се премести в един по добър свят.
Един ден се прибирам и гледам стъргалото предвхода го няма.викам си откраднали са го.Ама се оказва че не-лудата съседка го прибрала в тях да не го откраднат.Виукам и ква е ползата-ми няма вика да го вземат циганите.
Една година се напълнихме с хлебарки-пръскам , мажа-файда няма никаква.Викам си, няма начин да не идват от съседката.Антоането, викам и имаш ли хлебарки?Имам вика , ама ги моря.да ти дам едно нещо да напръскаш.ААА,не аз слагам една кутийка с маргарин и като се съберът вътере ги хвърлям.УЖАСТ.Биеше бабите на общо основание.Даже веднъж посегна и на жената дето отчита водата, ама се намесих и я соасих.
И няма отърване,по никакъв начин не можеш да се отървеш от такъв човек.

Дата:   27-06-11 20:31

navy написа:

> Дайте ни го на заем?
> [smilie8]

Става. Тия дни го нема. Като се прибере ш'ти обадя. За кво ш'гу ползваш?

Автор: asahi   
Дата:   27-06-11 20:38

Пък един луд си направи партия. Няколко други луди мноиго му завидяха и те сега искат да се натискат на неговата лайсна.

Автор: hemilio   
Дата:   27-06-11 20:43

ами такваз е държавицата,ако си от малцинство-привилегии,ако си луд-супер почти всичко ти е позволено [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie22]

Автор: georgi969   
Дата:   27-06-11 20:44

да ама само тука му минават номерата .В Lufthansa такива ги оправят бързо.
[smilie7]

Дата:   27-06-11 20:56

Абе, удобно е. Имах и един колега. Луд. Сериозно си беше болен. Освидетелстван. Дикимент си имаше. Жълт. Като станеше напечено положението - всички директори си взимаха отпуск и го назначаваха за ИД Директор - да подписва каквото требе. Заповедите му не се отменяха поради заболяването.[smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-06-11 22:45

Еми така е. Като живеем в общежития трябва да търпим простотиите на всекакви цървули, луди, олигофрени и т.н.

Автор: alex1954   
Дата:   27-06-11 23:02

Ами днес, така ли ми се счу при Милен Цветков, че диагнозата на новата председателка на СГС , (дето била приятелка на Цветанов) е биполярна афективна невроза!? Ако е така наистина-такива хора ли трябва да ни управляват и да вземат съдбоносни решения? [smilie10][smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   27-06-11 23:13

Ами ако е с 3 цици?

Автор: Jim__Beam   
Дата:   28-06-11 12:54

.. Ся да ви светна кво се случи ...

Първо малко предистория ..

Мин. седмица тръгвам да излизам на някъде ... и гледам на колата - 60 сантиметрова деруга с пирон .... ама яка - до кокал .... направо полудях .... съмнявах се в един Венци Митничаро , с който си имахме пререкания преди 2 години , ама като не съм видял .... нищо не можеш да кажеш или да обвиняваш някой само по съмнения ....
.. Както и да е , ходих до Армеец - няма проблеми - цялостно боядисване на заден панел .... ще платят хората за нечия злоба ....

Такаааа ..... вчера значи , както си пиех кафето и си четях мъдростите във ФФ ..... чувам моята аларма , на втория етаж съм , колата ми е точно под балкона ....
.. поглеждам .... и кво да видя - бай ти Пешо Данъчния , си отворил неговата врата и яко блъска в мойта кола ..... /разстоянието м/у двете коли - абсолютно нормално - над 60 см/
.. Изкрещях му от балкона - въобще не ме индикира ..... направо полудях ....

Слизам долу .... като видях колата .... направо ми кипнаха лайната ..... разтреперих се от нерви ....

Ловим го аз за гушата с лявата ръка .... - Кво праеш бе мамати деба ...... и тъкмо да го центрирам с дясната , се усещам , че 10 човека гледат в 12 и половина на обяд ..... добре че се осъзнах на време ...... взех му очилата , треснах ги в земята и се отдръпнах ....
Викам - Къв ти е проблема , бе боклук ......
- Спрял си ми на местото , мръдни , вика , че ше излизам !!

ШЕ ИЗЛИЗАШ ЛИИИ ... избутах го , загасих му колата и взех ключовете в мене ...

... И се почва тирадата ...

Първо звъннах на мобилната група на Армеец , да пратят екип ...
После на 112 , да ме свържат със 7-мо , да пратят патрул ...

Поразправяхме се малко и нашия си се качи в блока .... викам - сЕди тука - Ти ли ше ми каеш бе келеш , знаеш ли кой съм аз !!

... Идват куките , обяснявам им ква е работата .... качвам се с единия до 13-тия етаж да търсим бай ти Пешо ...... звъним - кур - не отваря ..... след 5 мин. отвори ....
Вика - добър ден , какво се е случило ?
Куката - Господинът има претенции , че сте му ударили колата !
Моляяя , аз , вика, не съм излизал от къщи днеска ....

Както и да е , взе някаква чантичка с документи и слезе ....

Иии като се почнаха едни цирковеееее ...... леле мале , мамалеее .... да се смееш ли , да ревеш ли , братче ...

... Вади неква визитка на Румен Петков и вика - Първо виж с кой си пия кафето , пък тогава ше си говорим ...
Бил полковник от запаса - кара куките да му козируват ....
... Уволни ги десетина пъти поне ... посяга им да им къса пагоните ..... не били достойни да ги носят ....
.. Бил приятел с шефа на КАТ .....
После , звъни на някой .... - Вальоо , прати ми една група от "наще" момчета ...
.. куките седят като насрани и се шушумигавят ....
.. Абе , един час яко циркове пред блока ..... сеир голям

Дойде мобилната група на Армеец ... и куките викат - ами ние си тръгваме , оправяйте се нататък ..... ама , най-добре , не се занимавай с тоя , не виждаш ли , че е луд ...... Как да не се занимавам бе , нали утре ше ми среже гумите ...... - Ами ние кво да направим .... и си тръгнаха .....

... И се почна едночасовия ЦИРК със пича от Армеец ......
.. и него го уволни няколко пъти ..... обаче отказва да си даде документите .... и не можем да попълним протоколите ....
Човека вика - върти на КАТ за ПТП , да дойдат да го принудят да си даде документите !

Звъня на КАТ - така и така - ПТП еди къде си .... - Има ли пострадали - викам НЕ !
-Обадете се на застрахователя си - викам , те са тук , ама човека отказва да си даде документите ...... - Е , ние кво да направим - оправяйте се !! ... тряннн телефона ....

... Звъня пак в СЕДМО - така и така , преди малко идва патрул пред блок едикойси .... бихте ли ги върнали , да дадат данните на другата страна ..... ами добре , ще проверя /казва ми леличката/ ..... кура ми янко .... никой не се върна ....

.. след един час , бай Пешо става любезен - дава си документите ...... правят се протоколите ...... ОБАЧЕ !!

.. Армеецът ми вика - ходи сега до районното
да подадеш жалба , да ти дадат служебна бележка , че без нея не можем да ти платим нищо ...
- Как така бе , ами до сега що писахме !???
- Еми писахме , ама тук имаме злонамерени действия от установено лице и трябва сл.бележка от полицията , че е заведена преписка срещу това лице !
Викам - ай стига бе , начи , ако беше неизв. извършител /на паркинг/ .... ПЛАЩАТЕ !! .... ама понеже е бай Пешо Лудия и го знаем кой е и има десет свидетели - НЕ !!

- Ами такава е батка процедурата .... бегай у районното да подаваш жалба ...

... след един час висене пред СЕДМО .... чакам някой да ме приеме , ръииш ли .... имало човек при дежурния ...
... Та , в 5 без десет ..... правя един мини скандал на тая дето люпеше тиквени семки /една свиня в една стаичка/ ...... казвам ,че в 17.30 трябва да си взема детето от ДЕЦКА ..... след 2-3 минути ме приемат с думите - излиза един чичко с униформа и казва - КОЙ БЕШЕ ГОСПОДИНА ДЕТО БЪРЗАШЕ !?

... и ми дава две бланки , които да попълня ... КОИТО можех да попълня 16 пъти през този един час .....

Взима ги , чете ги .... добре , ще ги заведа ..... викам - дай ми входящ номер , служебна бележка нещо .... тинтири -минтири , нали това ми трябва за пред ЗК ....
Аааа , неска не става - ше доеш след 2-3 дена - тогава ...

Тръгвам да си ходя и оня с ехиден глас ми вика зад гърба - Не се оплаквай , този преди тебе му разбили вратата с кирка на връх Рождения му ден ..... и се хили ...

Обръщам се и му казвам - Тъпак , виж ми ЕГН-то .... и аз имам РОЖДЕН ДЕН ..... и вече трябваше отдавна да пия !!!

Полицай - Еййй , начи днес не ви върви на рождениците ..... /вече леко със съчувствие/.... Айде , отивай да си вземеш детето от градината .... и весело празнуване !!

- Благодаря много ....... но , нямам ДЕТЕ !!

... и си тръгнах .....

.

.. Това е драги ми Смехурковци ......

Дата:   28-06-11 13:03

Братчед, що се занимаваш с глупости?
Ти виждал ли си милиционер да бачка?
Иди му запали един парцал в резервоара на оня, после дай 100 кинта да ти оправят надрасканото и се наспи спокойно...

Автор: Onakava   
Дата:   28-06-11 21:10

Баси якото [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ЧРД!!![smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   28-06-11 21:16

да бе яко... аз да се бях отказала още на разговора с Гошо Лудото [smilie8]

Автор: zahar4e   
Дата:   29-06-11 07:56

Мале, горкия! [smilie21]

Айде да го биеме Пешо Данъчния, кво ни пречи и ние да сме луди?? [smilie8] [smilie8]
К`во ше ни направят - вече имаш връзки в районното![smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.