Автор: vinse
Дата: 27-06-11 14:03
Абе немците не са по-стиснати от жабарите Сядам да хапна и да пийна в Италия в едно ресторантче и там след всяка поръчка ми искаха да си платя поръчаното (не като в БГ - ядене и пиене на корем и чак накрая плащаш) та на мен поръчката ми е 20 евро и някакви центове и давам на сервитьорката 25 евро като и казвам да задържи рестото. Ей докато не излезнах от заведението това момиче не се отлепи от мен "ама всичко наред ли е, вкусно ли е, нещо липсва ли ви", в един момент (мъжка душа нося, малко ми трябва да почна да си мисля някакви щуротии) си помислих, че мадамата ме гласи за довечера и викам на едно авече дето беше смене, че тая вечер ще опитам италиянска праскофка Да обаче не - моя човек ми вика "тия 4 евро, където и ги даде бакшиш на веднъж тя ги изкарва сигурно за една седмица, толкова са стиснати тия жабари и не оставят нищо
И малко по-темата
Наскоро видях един случай - продавач е бея (100% фийдбак) шитка телефони за по 450 лири парчето. ВСИЧКИ потребители купили телефона бяха оставили негативен фийдбак и познай защо - в пратката няма телефон Ама са платили парата предварително, ходи после си я искай, териката е излезнал няколко хиляди лири напред след тая далавера, от e-bay ще го резнат ама май това е единственото, което могат да направят в този случай.
Публикацията е редактирана (27-06-11 14:06)
|
|