Автор: ZENTEX
Дата: 15-04-11 12:03
Прекрасни са условията за бизнес,бедна ви е фантазията какви инвестиций ще има в следващите месеци на нашата територия.......Само до месец доста японски,немски и американски концерни ще се преместят у нас заради невероятния бизнес климат и свръх високия интелект вроден у нас българите.Доколкото подочух от правителствени агенти, Тойота,Митсубиши илектрик,Митсубиши мотърс,Хонда,Хитачи и тн японци ще правят фабрики около Бургас,Интел и цялата силиконова долина се местят в района Варна Каспичан,Канон и Никон завладяват родното Павликени отчасти Полски тръмбеш,аз ще им бъда главен директор,вече ме цаниха,не че много исках ама нали е за общото благо.Сони си е Сони,обаче и те се натискат за района на София ,особено към Мало бучино заради модерната нова магистрала,ще произвеждат талавизори,плазмени,100 инча нагоре че голямо търсена у нас.Витоша е резервирана 1158 години напред за зимни олимпиади,на черноморието почивките са само със записвания 10 години напред само за богаташи,голям е лукса спор нема,вече всички хотели имат бани с тоалетни и най вече теракота.Германците взимат много голямо участие с Мерцедес,най вече бели преследвачи,БМВ,само черни,това все пак е национален мерак,Фолксваген разсекретиха Голф Ф116,Ф118 и ще се произвежда в района на Перник.Раойна Видин до Русе ще има корабостроителница до корабостроителница,в централна България идват всички световни банки.Защо толкова банки?Ми много просто.В банките ще работим само българи и ще отпускаме нисколихвени кредити 1500~2000 процента ГРП на инвеститорите, отделно имаме за продан толкова много недвижими имоти евтино по 5~10 000 евра квадрата и ище ще се вдига.На нас само ни остава да си бръмчиме с черните БМВта комплект с дългокрака перхидролка на предната седалка,по цяла нощ яко чалгадиско,уискита и купони.Кой щеработи?Ми много ясно,японците и германците мамка им капиталистическа
|
|