Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Местни условия за правене на бизнес
Автор: netLady   
Дата:   15-04-11 10:29

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/czdg7076.JPG
http://ime.bg/images/phpThumb.php?src=/var/images/LocalIndex2011.jpg&w=500
. Цялото изледването тук

Отговори на това съобщение
 Re: Местни условия за правене на бизнес
Автор: venom   
Дата:   15-04-11 10:43

Полезно изследване - мерси [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   15-04-11 11:10

Усещате ли местното управление на ДПС?

Автор: djogata   
Дата:   15-04-11 11:13

Еми, освен в Кърджали - не. Виж, че Разград е пред Плевен и Велико Търново, където управлението не е на ДПС.

Автор: asahi   
Дата:   15-04-11 11:24

То и Търговище е напред, но не е в ДПС причината, а въпреки него.

Автор: djogata   
Дата:   15-04-11 11:43

Този довод може да се даде за която и да е партия, защото е напълно безпочвен.

Не, не съм фен и не защитавам ДПС, напротив, твърде неприятни са ми, но не може да се стига до някакъв извод, просто защото този точно извод ни харесва. Това си е религия, а не логично мислене

Автор: ZENTEX   
Дата:   15-04-11 12:03

Прекрасни са условията за бизнес,бедна ви е фантазията какви инвестиций ще има в следващите месеци на нашата територия.......Само до месец доста японски,немски и американски концерни ще се преместят у нас заради невероятния бизнес климат и свръх високия интелект вроден у нас българите.Доколкото подочух от правителствени агенти, Тойота,Митсубиши илектрик,Митсубиши мотърс,Хонда,Хитачи и тн японци ще правят фабрики около Бургас,Интел и цялата силиконова долина се местят в района Варна Каспичан,Канон и Никон завладяват родното Павликени отчасти Полски тръмбеш,аз ще им бъда главен директор,вече ме цаниха,не че много исках ама нали е за общото благо.Сони си е Сони,обаче и те се натискат за района на София ,особено към Мало бучино заради модерната нова магистрала,ще произвеждат талавизори,плазмени,100 инча нагоре че голямо търсена у нас.Витоша е резервирана 1158 години напред за зимни олимпиади,на черноморието почивките са само със записвания 10 години напред само за богаташи,голям е лукса спор нема,вече всички хотели имат бани с тоалетни и най вече теракота.Германците взимат много голямо участие с Мерцедес,най вече бели преследвачи,БМВ,само черни,това все пак е национален мерак,Фолксваген разсекретиха Голф Ф116,Ф118 и ще се произвежда в района на Перник.Раойна Видин до Русе ще има корабостроителница до корабостроителница,в централна България идват всички световни банки.Защо толкова банки?Ми много просто.В банките ще работим само българи и ще отпускаме нисколихвени кредити 1500~2000 процента ГРП на инвеститорите, отделно имаме за продан толкова много недвижими имоти евтино по 5~10 000 евра квадрата и ище ще се вдига.На нас само ни остава да си бръмчиме с черните БМВта комплект с дългокрака перхидролка на предната седалка,по цяла нощ яко чалгадиско,уискита и купони.Кой щеработи?Ми много ясно,японците и германците мамка им капиталистическа[cool]

Автор: ARGO   
Дата:   15-04-11 12:07

Тъй като Кърджали ми е много познат, мога да кажа :
Едни необразовани хора от селата и чужбина помогнаха на други необразовани хора да вземат властта в района.
В цялата администрация и управление са ги наслагали, няма значение колко са грамотни, важно е да са от ДПС.
Като чуят че си българин даже не ти обръщат внимание, от къде тогава да дойде този бизнес?
Жалко за хубавия район, можеше да е туристически а не тютюнджийски център [smilie23]

Автор: Todd   
Дата:   15-04-11 12:10

Обаче в цялата държава условията за правене на далавери са идеални !!!

100 от 100 % !!!

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: ZENTEX   
Дата:   15-04-11 12:21

Далавери ама франко бецален без бачкане нема,парата нещо стана кът,напълни се с обяви за продан на скъпи коли и апартаменти ама шарани никви нема,сутрин като хвърлям торбата с боклука първо преглеждам дали казана е свободен от иманяри да не улуча некой по манерката................а какви боклуци само имаше 2007, 2008............кашони от 42 ича плазми,кашони от мощни климатици,десетки празни бутилки от уискита.

Публикацията е редактирана (15-04-11 12:22)

Автор: Todd   
Дата:   15-04-11 12:30

Сега оня младежа като хвърли кашона на Кремиковци ша видите ... иманярите с години ще се хранят от него ...

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.