Автор: Стефан
Дата: 13-04-11 12:49
Хм, че аз нали затова се отказах, защото мина 1 година от как бях взел теоретичния изпит, листовките и за да продължа да се явявам на практически трябваше пак да минавам теоретичния, все едно наново почвам Т.е. навремето може да е можело години по-късно да си вземете книжката, но сега има други правила
diandimov, да те питам наистина ли в Щатите са толкова разпространени автоматичните скоростни кутии? Какво е съотношението по твоя преценка?
Щото аз като програмист недоумявам, искрено съм изумен как може толкова години, десетилетия чак пък толкова да не помислят за удобството на потребителя на продукта наречен лека кола и да го карат да натиска няколко педала едновременно с точно определена сила. Баси, има хора дето просто нямат нужната ловкост на краката и това им е голям проблем!
Аз ако направя програма, дето за да тръгне потребителя трябва да натисне няколко бутона едновременно с точно определена сила направо ще ме изселят от бизнеса! А те си карат така, какви ли не други джаджи измислят ама автоматичните скорости си остават екзотика поне в Европа Не става въпрос за нещо сложно по дяволите, не примерно колата сама да се движи по пътя (което според футуристичните предвиждания от средата на миналия век трябваше да е вече факт), за една елементарна автоматична скоростна кутия става въпрос!
|
|