Автор: vga
Дата: 27-02-11 12:02
А, че сме се разкупували.... не е ли редно друго си мисля аз обаче, вместо да спреме да купуваме да почнеме да инвестираме парите си в неща тип заводи, технологични иновации и т.н. Неща където трябва да се бачка, но ще се изкарват евра? Например, онзи ден си мислех докато минавах през Банско... тия хора там имаха реалния шанс да се събудят една сутрин милионери. До един. Мутрите им купиха къщите на бабите и им наляха една купчина пари. Не е ли нормално тия хора, като една малка общност, да се съберат и да си построят един завод за каквото и да било в онова голямо поле към Разлог? Какво им пречи, имат толкова пари, че могат да направят всичко. И няма да се вайкат, че туристите това или онова. Лятно време е строител, а зимно ски-учител... абсурди! Така ще има работа и за тях, и за децата им, и ще могат да се раздват на внуците до себе си един ден, защото ще са задържали децата в града. Верно, трябва да се работи, а не да си хотелиер, ама то трябва вече да им е станало ясно, че не става от всеки селяк хотелиер. А работник по-може... Защо държавата не съветва хората как да постъпят, да им помогнат малко, да ги насочат... защо няма задружност за общия напредък? Такива работи си мисля....
|
|