Автор: Jim__Beam
Дата: 11-02-11 12:22
.. Ако е до 7 дена от покупката - в магазина .... имаш право да върнеш продукта без обяснения , стига да не е нарушена целостта на опаковката и нещото да не е ползвано ...
... Ама в случая , Метро веднага ще те прати в оторизирания сервиз на изделието ..... за това са тия гаранции .... Метро не е сервиз
... Имах аз проблеми с един кухненски робот от Технополис ..... та , след 2 месеца цъфна ... и го занесох в сервиза - викат до седмица ще ви се обадим !!
.. След 3 седмици аз им звъня .... те не могат да зецепят .... дай номер на заявката , дай тва , дай онова ..... ще проверим кво се случва и ще ви уведомим !!
... Нови 2 седмици - отивам на място с бумагите .... ептен никво внимание ... викам - дайте да си видя уреда , да видя кво става ..... аааа , ми той е в сервиза , тука е само приемната
- Викам - кога ще стане !?! .... ама вече изнервен след едночасовото мотане и чакане да дойде тоя , да дойде оня ...
... Излиза едно лайно с костюмче , оглежда ме ехидно , аз по къси гащи , маратонки , тениска и очила ..... лятото как да съм ...
Вика - господине , какъв ви е проблема /и се подхилва лекинко/ ....
Обяснявам му кротко - месец и половина ми поправяте един шибан миксер , викам му - това да не е ядрена ракета !!! Дайте да го видя поне дали сте го почнали !!
... Както и да е , обеща ми копеленцето до седмица вече да е готов ....
.. Още 2-3 седмици минават , телефони мелефони .... нищо ....
Нервирах се тотално и звъня на един приятел , сетих се че се познава с Дамян Лазаров .... обясних му за кво иде реч
СЛЕД ДВА ДЕНА !!
... спира някъв шарен пикап пред кръчмата ... слиза едно дупе с некви бумаги ... търся еди кой си - викам АЗ съм ...
- Елате с мен до колата .... нищо друго не ми казва , ама го усещам че ми нервничи нещо ....
Отваря вратите .... и ми сваля една голяма кутия и една по-малка ...
- Най-новия модел на Делонги - робот
... И - една тарикатска парна ютия Тефал !! - била подарък .... бах тоя подарък - 170 кинта ....
Вика - подпишете тука .... тинтири-минтири .... и айде чао !!
Аз леко шашнат , ама прибрах си нещата .... ухилих се ехидно със задоволство ....
После си викам - ЗНАЧИ МОЖЕЛО ..... ама що по тоя начин ....
.
|
|