Автор: djfroggy
Дата: 31-01-11 11:29
Да, може и Ваю да взема.Се пак и фотоапарат е Сони,най-добре е да са от една фирма.Вчера бях в Мултирама.И там консултанта вика с кво да помогна.Викам гледаме лаптопи.Той пита до колко пари.Аз викам парите нямат значение.А той вика земте си МакБук,ако искате съвсем да няма ядове МакБук Про.Брех,викам аз,чешем се по темето и си викам са тоя базик ли си прави.Преди малко бях ял един МакТост и един БигМак,ма там нямаше ни МакБук ни БукМак, камо ли Про, та викам тоя само ме е видял в Макдоналдс, нали е наблизо и са се ебава.Показва ми лаптопа,симпатичен е.Обаче,не е никаква марка.На капака нищо не пише,има нарисувана ябълка,при това отхапана.Поглеждам сърдито консултанта и го питам-Ей,лешпер,тва ебавка ли е? На коя фирма е,тия не ги знам.И той казва момчето,че са тия дет правят Ай-фон.Хубу,ама не виждам лепенката за Вин7 и се дърпам.Май е прецакано да взимам лаптоп без операциона,че кат дръпна от нета един и почнат после едни серийни номера,активации, влизали вируси и тн......,бе не бива ло без ОС.
А,вика консултанта видимо смутен,този лаптоп има ОС и е със Снежен Леопард.Е са ме фърли у тъча тоя.Ама,викам Коледа мина,нямате ли некоя по-нова тема на Уиндоуса вътре,например Пролетна Фиеста да кажем.Консултанта гледа уплашено и вика че това не било Уиндоус.Викам добре,значи трябва да е Линукс.Това е операционната система на ония очилатите,кьощавите,дет всичко знаят.Ще го мислим.И го питам ще върви ли тука екзе на слайдшоу.Той не само,че не знаеше какво е слайдшоу,ами вика,че и екзе не върви.Е,казах му тоя лаптоп да си го ............прибере някъде в шкафа.Та викам да зема Ваю за лаптоп.Ма камерата му е само 2 мегапиксела и не пише да е с Цайс!
|
|