Автор: abyser
Дата: 31-12-10 15:06
За NY съм се дислоцирал в едно вълшебно селце, близо до Кресна - фамилна къща на жената, тъщата и т.н.
Обаче Булсатком-а не е платен (явно) и ми пускат само разни тъпи канали. Викам си: аре до Сандански.
Техномаркет - туй-онуй, да взема някоя-друга скара и печка-духалка, че си става студено, а ще се купонясва... Ще скоча до Сандански да оправя и Булсатком-а. Да, ама там освен кръстопът към основните артерии (Кулата, Благоевград, София), всичко останало са едни малки, еднопосочни улички, със знак (Х) - демек забранени за спиране и още по-малко за паркиране... Коли, поток, страшно, като за 31.12. Виждам знак (Р) и си викам - ще дам 2 леа за 10 мин. и ще си реша проблема.
Стигам до (Р), влизам в него, a там един - циганин ли беше, негър ли - ми посочва място, дето колато трудно ще се навре, камо ли да изляза (110-115 кила човек съм все пак). При условие, че има свободно място поне за 2 коли. Аз му показвам с ръце, че е много тясно и му соча свободните места до него, той ми вдига рамене. Селски джаз с една дума. Врътнах се някак си и се изнизах. Деба боклуците.
Булсатком, ако ме четете, да знаете че заради тъпото движение в Сандански сте назад с някой-друг лев за 2010 - да си ги искате от селския паркинг.
Аз и със стайна антена ще се оправя и ще чуя Дунавското хоро tonight .
Да, вуйно, знам колко мъка има - и по света, и в сайта и навсякъде, където кажеш, ама ми е през дедовия, но за Старият Джим няма значение твоето мнение по въпроса.
Весело посрещане на Нова Година!
|
|