Автор: docenta
Дата: 25-12-10 01:06
От няколко дни кабелната хич не е добре, картината почти не се вижда. Понеже нямам вяра на техниците, а и сигурно ще дойдат чак след празниците, вчера се качих на покрива да видя откъде може да е проблемът. Като погледнах кабелите и се втрещих : имаше голяма мрежа от кабели и сплитери, но като проследих моя кабел се оказа, че се образува пентаграм. Проследих и кабела за интернета, от него ясно се бяха образували масонски символи. Бих си помислил, че всичко е случайно, но тогава забелязах, че пирамидата и единия лъч на пентаграма сочат в една посока, когато погледнах натам видях три светещи неиндентифицирани обекта точно над Витоша. Загледах се малко по-добре, и тогава забелязах и един светещ обект, който се движеше, но когато рекох да го снимам, (имам прецизна техника за снимане на НЛОта - апарат канон и бял обектив със стабилизация - в магазина срещу Ситицентъра ми го препоръчаха, защото белия цвят ще ме предпази ако ме нападнат) той остана неподвижен, все едно е проста звезда, тогава се сетих, че трябва да изключа стабилизацията. Имаше и друг проблем светлината мигаше, и нямаше как да я снимам, защото обекта явно усещаше, че го снимам и угасваше точно, когато натисках спусъка. Сега обмислям да си купя някакъв апарат за да мога да снимам видео, но ме притеснява, че имат защита и срещу видео, но ще ги питам в магазина, но след празниците защото гледам сега са си изключили скайпа. ЛЕКО се отклоних от темата за картината. Щях да питам НЕЙВИ, дали сечението на кабела не е малко и така до кинескопа ми достигат по-малко пиксели, и от там да идва проблемът. Когато разкачих сплитера изведнъж светлината изчезна...явно защото развалих пентаграма. Закачих моя кабел на мястото на комшията и картината се оправи, но се наруши цялоста на пентаграма, което ме притеснява, защото от тогава дистанционното не хваща хубаво каналите, и понякога трябва да се прицеля много точно, и да натисна силно копчето, а преди не беше така. Обмислям след празниците, да отида в мгазина и да ми разяснят с какъв апарат ще мога да снимам качествено извънземните, и също ако се наложи да викна стробисти да помагат, защото името стробист ми свучи някакси внушаващо и няма как тези хора да не могат да ми помогнат за снимките. Имам и друг проблем, понякога искам да запечатам движенията на извънземните с дълга експонация, но нямам ръкавици (трябва и за тях да питам в магазина, но и те трябва да са бели, защото няма да подхождат на обектива) свързах се с Бони и той ме посъветва да вдигна ИСОТО след прецизна настройка на въпросното ИСО (преди май беше по БДС а тогава и киселото мляко беше много вкусно), експонацията се намали драстично, но се появяват допълнителни извънземни наподобяващи точки оцветени в червено и синьо. Ако някой може да се изкаже компетентно по този проблем ще съм много благодарен (не ме мислете за глупав това не е шум или горещи пиксели - те се появяват само при НИКОНИТЕ).
Та въпросът ми беше, възможно ли е всичко това да ми се случва, защото от три дни не съм си пил хапчето дето ми предписа АМИГОТО?
п.п. Може и да препоръчате някаквъ обектив за НЛО, но да става и за модна и спортна фотография и да е БЯЛ защото не ми се занимава да го боядисвам.
Темата е сИрИозна и Понятието СПАМ е крайно нежелателно! Ако спамите веднга ще сигнализирам съответните органи!
|
|