Автор: TheBossBG
Дата: 15-12-10 19:01
Магнифико, аз също се каня от години да си направя нещо подобно. Не се обиждай, обаче със сигурност вече си закъснял. Днес беше -10/-15. Едва ли е най-подходящият момент да правиш нещо по въпроса. Точно да правиш, защото такъв продукт не се продава никъде. Единственото, което би ти вършило работа е чохъл, правен по конкретната кола. Аз имам един спирачен парашут в мазето и от години се каня да го прекроя. Идеята е следната: очертаваш си 4 трапеца, по един за всяка страна на колата, с размерите на прозорците + колонките + някакъв отстъп за зашиването. След зашиване се получава нещо като шапка, но без да покрива тавана на колата. На 4те ъгъла зашиваш по една лента с кука накрая(сам решаваш за калника или за джантата ще я закрепваш) и някаква обтяжка. В средата пускаш една лента, която ще мине под колата. И готово. Вечер надяваш "капута" на колата и опъваш лентите, сутрин измиташ снега, ако го има и прибираш в багажника. Хубаво е когато го правите това, в горния край да окантовате с някаква неразтеглива лента. И се приготви това да ти излезне не по-малко от 50-60 лв. ЗА тази кола. Ако следващата не е същия модел - греда! И ново изваждане.
|
|