Автор: Стефан
Дата: 01-12-10 15:04
Не знам имат ли или нямат вина лекарите за смъртта на бебето, но обвинението в предумишлено убийство ми е почти толкова абсурдно, колкото обвинението на полк. Кадафи. Това което е по-сериозното в общ план обаче е това как МВР се изпозва за политически цели - след изтеклата информация че шефа на болницата е подслушван заради разследване срещу кмета никой запознат с отношенията на въпросния кмет с Герб няма да може да бъде убеден, че това разследване не е политически мотивирано... Ако и да и е имало действително за какво да го разследват (нямам представа дали има за какво и как се представя реално като кмет, в Г.Оряховица ходя от време на време само, знам само че в Герб са му бесни)
Да не говорим че министъра, ЦЦ, май е лично мотивиран, щото непокорния кмет е негов провал. Сигурно е спуснал директива на подопечните си да правят каквото щат, но да намерят издънка на кмета на всяка цена. Пък цената ние я плащаме - наистина е смущаващо бюджета само за подслушане да е по-голям от бюджета за култура и какво ли още не...
Много му станаха издънките на ЦЦ специално спрямо Горна Оряховица. Преди време пък, заради телефонните измамници от циганската махала на града се беше изцепил че "жителите на Горна Оряховица били свикнали така да си изкарват хляба", т.е. с телефонни измами. Нищо че МВР се размърда по въпроса едва когато от измамниците пряко пострада семейството на зам.кмета пак от Герб, който по-късно си даде оставката заради невъзможност да работи заедно с отлъчения от Герб кмет. И на следващите избори ще искат от горнооряховчани да гласуват пак за тях след такова отношение... Май започвам да се сещам къде ще е най-голямото герберско фиаско на идващите местни избори...
|
|