Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wii - има ли фенове?
Автор: abyser   
Дата:   26-10-10 23:48

Nintendo Wii - има ли фенове?

Купих конзолата преди 2-3 седмици, дръпнАх вече към 60 игри от тук-там. [smilie25]
Първоначалната цел беше да откажа сина (5+) от Cartoon Network, малко да се поразмърда от зяпане на дебилски филмчета.
Мисията е изпълнена, CN вече се гледа по изключение.

В момента съм в отпуск за няколко дни и заминах - сам със сина - в семейна вила в едно китно, разкошно селце - 3-4 км от Кресна, 3-4 км от Македония. Вълшебно място - и за снимаме, и за почивка - но това е друга, много обширна тема...[smilie21]

Никога не съм оставал толкова дълго сам със сина - той вече е "голям", има претенции, разбира всичко... Wii-то се оказа много добро решение за забавление за сина, когато искам да се усамотя - интернет, подготовка на скара-бира/барбекю, приготвяне на обяд/вечеря, ракиено време и др.

Взех Wii-то на майтап, TV-то тук е стар Panasonic 21" на 15 години. Всичко тръгна почти без грижи, малкият се кефи в момента. Ако жена ми разбере, че още не е заспал, ще е проблем. [smilie5]

ДръпнАх няколко игри от любимите ми - за World War II: Call Of Duty, Medal of Honor и др. Чакам необходимия "хардуер" от Китай - разни пластмасови "пушки", в които се слагат дистанционните за да се постигне по-добра илюзия от играта, не искам да си рзвалям кефа и да ги играя на сухо. [smilie18]

Има доста игри, дето стават за големи без проблем - боулинг, стрелба с лък, голф, тенис.... Абе яко е!
Кефя се, че повечето игри са от 2010, 2009. Т.е. конзолата не замира като цяло, има нови игри и се развива.[smilie25]

Споделете някоя игра, дето ви кефи. Или разни soft/hard mode cracks, на какво сте? Моята конзола е нова (от черните), сложих и Flatmii хардуерен хак, който така и не "отпуши" DVD-то за неоригинални дискове, принципно позволява да се load-ват игри от ПЦ, което така и не съм пробвал дали и как става, щото не ме кефи като идея.

Карам с някакъв софтуерен хак, взех един 500 ГБ външен диск и съм ок.

Отговори на това съобщение
 Re: Wii - има ли фенове?
Автор: asahi   
Дата:   26-10-10 23:52

Ритайте топка, направете си колибка, запалете огън, опечете някоя мръвка или поне се опушете. Какви са тези техники?

Дата:   27-10-10 00:27

asahi, това го правим, по-точно ще правим утре [smilie25]
Ама и Wii-то понякога е от полза [smilie5]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   27-10-10 00:35

не. няма.

[smilie21]

Автор: carl_cox   
Дата:   27-10-10 09:22

аз съм фен на Wii [smilie5]

нямам лично Wii, но играя чат пат при племенницата ми и приятели, и за мен кефа е голям [smilie5]

най-вече спортните серии ми харесват, а специално тенис на маса ми е тотален фаворит - джаскам яко [smilie25]

голф и боулинг също е кеф [beer] [shtrak]

Автор: El_Fuego   
Дата:   27-10-10 09:40

Тенис на маса и боулинг се джаскат и "аналогово" (в този форум много се обича тази дума) без особени финансови затруднения. Голфът е вече друга работа.

Автор: bleki1   
Дата:   27-10-10 10:37

Това наистина е интересна тема, защото точно поради същата причина-синът ми (компютрите, Cartoon Network) искам като играе на тях да го прави поне с движение. Въпросът ми е: Има ли откъде да се дърпат игри?

Дата:   27-10-10 12:07

bleki1, точно поради тази причина - някакво движение все пак - реших да сменя една зависимост с друга. [smilie24]
Въпреки, че според жена ми съм купил wii-то за себе си. [smilie18]
Движение определено има, след някои игри целият съм в пот, малкият също се поизморява. Има и разни логически игри, които развиват и някакво мислене.

Игри има по торент сайтовете и в разни warez-ски сайтове - тип форуми - за споделяне на линкове към rapidshare, megaupload и др. подобни за free download.
Това второто е тегаво, щото често ги забърсват заради авторски права [smilie8] . Обикновено за една игра са 20-30 линка към rar volumes по 100-200 MB, а сайтовете за free download на файлове имат разни ограничения по скорост, дневен обем на download-а, изчакване м/у отделните дърпания, разни верификации.
Има програмки - downloaders (подобни на FlashGet, GetRight, ...), които са запознати със специфичното поведение на сайтовете за download - изчакват, OCR-ват кодове за проверка от някои сайтове и ги вкарват вместо теб и т.н. Удобни са и вършат работа. Често даунлоада на една игра продължава с дни ... [smilie6]

Игрите са по 4.3 ГБ, независимо колко са големи като playgame, iso файл готов за запис в/у DVD бланка (ако конзолата е хакната да чете неоригинални дискове) или зареждане на външен HDD (soft hack). Малко са игрите, които са над 3 ГБ полезно съдържание. Директно компресиране на iso-то не намалява обема на създадения архив. Има една програмка, дето scrub-ва iso-то - създава ново 4.3 ГБ iso, което се зарежда във wii-то без проблем и се играе, но което вече търпи rar-ване до обема на полезното съдържание на играта - често под 1 ГБ. Дърпането на такива scrubbed игри е по-лесно и бързо.

Автор: bleki1   
Дата:   27-10-10 16:11

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.