Автор: abyser
Дата: 26-10-10 23:48
Nintendo Wii - има ли фенове?
Купих конзолата преди 2-3 седмици, дръпнАх вече към 60 игри от тук-там.
Първоначалната цел беше да откажа сина (5+) от Cartoon Network, малко да се поразмърда от зяпане на дебилски филмчета.
Мисията е изпълнена, CN вече се гледа по изключение.
В момента съм в отпуск за няколко дни и заминах - сам със сина - в семейна вила в едно китно, разкошно селце - 3-4 км от Кресна, 3-4 км от Македония. Вълшебно място - и за снимаме, и за почивка - но това е друга, много обширна тема...
Никога не съм оставал толкова дълго сам със сина - той вече е "голям", има претенции, разбира всичко... Wii-то се оказа много добро решение за забавление за сина, когато искам да се усамотя - интернет, подготовка на скара-бира/барбекю, приготвяне на обяд/вечеря, ракиено време и др.
Взех Wii-то на майтап, TV-то тук е стар Panasonic 21" на 15 години. Всичко тръгна почти без грижи, малкият се кефи в момента. Ако жена ми разбере, че още не е заспал, ще е проблем.
ДръпнАх няколко игри от любимите ми - за World War II: Call Of Duty, Medal of Honor и др. Чакам необходимия "хардуер" от Китай - разни пластмасови "пушки", в които се слагат дистанционните за да се постигне по-добра илюзия от играта, не искам да си рзвалям кефа и да ги играя на сухо.
Има доста игри, дето стават за големи без проблем - боулинг, стрелба с лък, голф, тенис.... Абе яко е!
Кефя се, че повечето игри са от 2010, 2009. Т.е. конзолата не замира като цяло, има нови игри и се развива.
Споделете някоя игра, дето ви кефи. Или разни soft/hard mode cracks, на какво сте? Моята конзола е нова (от черните), сложих и Flatmii хардуерен хак, който така и не "отпуши" DVD-то за неоригинални дискове, принципно позволява да се load-ват игри от ПЦ, което така и не съм пробвал дали и как става, щото не ме кефи като идея.
Карам с някакъв софтуерен хак, взех един 500 ГБ външен диск и съм ок.
|
|