Автор: NeDDRaG
Дата: 15-10-10 12:38
Здравей!
Отговори, базирани на възможностите на притежавания от мен:
1. Почти всички. Всъщност, до сега няма нещо, което съм му подал и не е прочел.
2. По принцип не. Нямам идея, как ше възприеме USB DVD устройство, но мога да пробвам.
3. Мисля, че да, но не съм сигурен, ще пробвам.
4. Ако се базирам на това, че моето амо си проверява за ъпдейт на фирмуеъра, отговора е да. По принцип зависи от фирмата производител.
5. Моя има връзка с интернет, за слушане на радио, онлайн ТВ, youtube... Но не може да се браузва, радията са твърдозададени и май не можеш да ги смениш, както и телевизиите, в тубата се представя сравнително добре, но много от клиповете не могат да се гледат - излиза надмис, че са забранени за такива устройства. Търсенето в тубата е малко затруднено - интерфейса, с който пишеш не е от най-удобните. Стандартно, не може да сваля торенти.
6. Ами аз имам това. Работи с външен диск, но има и мрежов интерфейс, което го прави много удобен - може да се гледа директно от компютъра, лаптопа или каквото и да, вързано в домашната мрежа. Може да се ползва и с мрежови дискове, предлагащи DNLA. За цената си е добро, като качество на картина и звук, Full HD 1080p. Aко наистина искаш нещо подобно и 250-260 лв не са проблем - препоръчвам го. Казват ,че пуканката била по-хубава, но и цените там са "по-хубави".
|
|