Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Тази сутрин
Автор: ivenchev   
Дата:   15-10-10 09:49

докато "ресетирах" системата прочетох, че кафявото не било цвят.

Объркан съм.

Отговори на това съобщение
 Re: Тази сутрин
Автор: ellisaveta   
Дата:   15-10-10 09:54

Това къде? В тоалетната ли [smilie5]

Автор: mano   
Дата:   15-10-10 09:58

А навън вали ли вали ...

Автор: lillia   

[smilie18]

Прочетох го в книга, а другото - да. [smile]

Автор: feliz   
Дата:   15-10-10 10:33

ааа "серетирах системата" е по-правилно май [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-10-10 10:39

Тръскал си кюнците, значи. [smilie7]

Автор: tnt   
Дата:   15-10-10 10:39

или екскрементирах системата [smilie7]

Дата:   15-10-10 11:10

Подтикнат от своята вродена любознателност, по време на повторното "ресетиране" на системата, отново прочетох в същата книга, че кафявото не било цвят.

Отново съм объркан.

Не знам дали днес ще имам сили за трето прочитане, затова моля който има мнение по въпроса - да не се притеснява, а да го сподели.

Дата:   15-10-10 11:16

https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

Дата:   15-10-10 11:35

Разбирам, че очакваш определена особа да се включи в темата ти. Пожелавам ти приятно очакване и последващо дебатиране.

Дата:   15-10-10 11:35

Адаш, не те ли заболя главата?[smilie5]

Дата:   15-10-10 11:38

Автор: feliz
Дата: 15-10-10 11:35

Разбирам, че очакваш определена особа да се включи в темата ти. Пожелавам ти приятно очакване и последващо дебатиране.

В интерес на истината, очаквам повече мнения относно това, че кафявото наред с бялото, сивото и черното не фигурират в спектъра на дневната светлината. А тук си е фотографски форум все пак и всички поназнайват нещо за светлината ...

наздраве, щастлива [beer] [beer] [beer]

Дата:   15-10-10 11:48

тук има спецове по цветовете, мислех, че тях чакаш.
Аз съм пас.[smilie5] [beer]

Автор: danvan16   
Дата:   15-10-10 12:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Lalinda   
Дата:   15-10-10 12:10

Фелис е спец по щастието и обкова за мебели.
Няма лошо. Всяка жаба да си знае гьола, нищо, че е противно на Хартата за правата на човека, но видях, че Дзафчо, друг форумен спец, е привърженик на тезата лиглите и кифлите да си пият кафето у дома, а птичарите да пътуват да снимат моделите си ъброуд.

Мястото на фелис в тема за цвета е маргинално и й служи само отново да спомене, че Лалинда й липсва.

Ме к ж м порт ла буш а н-емпорт кел ааамсон ла фьоре пердр ла реееезон, както се пее в един френски шансон от нашата младост.

Поздрави за тьма (позна!)

Като споменах на спътника ми за проблема ти (в момента редактира някои от главите на книгата си "Ла Спиритюалите дьо ла Кульор" (пиша го на кирилица, за да не би да бъде задраскано или пък изобщо изчезне в непознаваемото), той каза: "Кес кьо се кьо сет бетез-ла" (с други думи, "що за глупост е това?". За фелис Ла Биеньорьоз не съм му споменавала.

Мда, цветът е мястото, в което се срещат нашият мозък и вселената, както е казал Паул или Пол Клее (видях го току-що на съседния екран, като мото на една от главите).

В интерес на истината, кафявото се появява като цвят, съгласно теорията на Берлин и Кей (няма как да ги изпиша на латиница, защото ще бъдат задраскани, но Кей се спелва с кей, ей и уай, в случай, че търсиш информация за тях из мрежата), едва в по-напредналите цивилизации.

В примитивните първоначално имаме само антагонистичната двойка на черното и бялото, после се появява и червеното. По-нататък жълтото и зеленото, или жълтото или зеленото (внимавай в картинката), после синьото (спомнете си Египет - хората твърде късно са се научили да извличат или изработват сини пигменти), и едва след това се появяват кафявото, розовото, виолетовото, оранжевото и по-тънките нюанси.

Фелис била пас, пък писала на няколко пъти в темата, та дано рибата захапе...

Ами не, рибата досега спа, после закусва, после се къпа, после... (пропускам, за да няма много нещастни), скоро и ще похапне, пък после ще излезе да види някоя и друга изложба из столичния град..., после пак ще си похапне, пък може и да й остане време да отговори на някой въпрос на ивенчев...

Мда, няма го в спектъра на естествената светлина, но не си уточнил дали говориш за кульор люмиер или кульор матиер.
[ezik]

Дата:   15-10-10 12:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-10-10 12:16

мдаа, скумрията захапа.[smilie21]

Дата:   15-10-10 12:17

Дата:   15-10-10 12:19

не бе, просто се сетих за нея, нали все се прави на спец по цветовете. Лошо няма. [smilie21]

Дата:   15-10-10 12:22

Ивенчев, сега доволен ли си?[smilie5]

Дата:   15-10-10 12:25

сега съм още по-объркан ... [smilie2]

(отива за кротък размисъл)

Дата:   15-10-10 12:52

Лали, да пишеш на френски, но на кирилица е още по-голям извращение, отколкото да пишеш на български на латиница

Я кажи, на бетиза в кой регион му казват "бетез" [smilie10]

Дата:   15-10-10 13:27

Автор: Lalinda
Дата: 15-10-10 12:10

...

В примитивните първоначално имаме само антагонистичната двойка на черното и бялото ...

И какво излезе - черно-бялото измислено от примитивните, пък тук във форума го смятат за върха на сладоледа.

Съвсем се обърках. [smilie2] [smilie2]

Автор: mayflowerbg   
Дата:   15-10-10 13:30

ааа, тласкал си гюлето значи [smilie18]

акакво за акафяфото?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.