Автор: mildol
Дата: 07-10-10 12:00
Столичен инспекторат си спазиха обещанието и днес изпратиха две инспекторки и двама чистачи ,за съжаление обаче клошара не им разреши да изхвърлят нищо.Заплашваше ги ,караше се с тях .Помолиха ме да позвъня в 9 РПУ,защото вече имах телефона,но от там отново свободен сигнал.Позвъних отново на 112 ,а те ме попитаха защо звъня аз , а не работниците.Работниците не пожелаха да върнат обаждането под предлог,че това не е тяхна работа ,да се обаждат шефовете.В крайна сметка за служителката от 112 ,аз ще се окажа лъжец или шегаджия,който и губи времето.
В момента клошара си крие багажа в други храсти на самия булевард на около 30 метра от старата бърлога.Една жена от улицата заяви,че ще звъни на "Господари на ефира",дано има късмет ,защото вчера звънях и на тях и никой ,не ми вдигна.На дома за временно настаняване се отказах да звъня при положение,че човека не е склонен да се раздели с багажа си.Мисля да направя ,някоя снимка да изпратя в рубриката "Бай Ганьо европеец",защото вече няма къде да се обадя.
P.S.И една клюка,случайни минувачи казаха,че имал апартамент,който му е отнет с измама ,а той самия бил инженер.Не знам дали е истина ,но ако е живота ни може да се преобърне на 180 градуса и никой не е застрахован.
Публикацията е редактирана (07-10-10 12:08)
|
|