Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Летим до Лондон за 32,99 евро
Автор: pmartinov   
Дата:   06-08-10 14:20

Летим до Лондон за 32,99 евро

Отговори на това съобщение
 Re: Летим до Лондон за 32,99 евро
Автор: tantris   
Дата:   06-08-10 14:27

Пусни я в петъчната тема, да не те бамнат пак[smilie3]

Автор: CanoniO   
Дата:   06-08-10 14:28

нищо петъчно не виждам...
новината е страхотна...

Публикацията е редактирана (06-08-10 14:28)

Автор: imitev   
Дата:   06-08-10 14:32

Майка ми летя до Рим на 29ти от Букурещ за 30 (тридесет) лева.

За връщане гледам има за по 20-25 лв. билети за септември с Виззеър...

Голяма новина...

Автор: tantris   
Дата:   06-08-10 14:33

И ся кат се юрне тоз народ към Лондон...

Тая авиокомпания май има да пренася тонове хероин идещ от Авганистан[smilie21]

Дата:   06-08-10 14:34

Тантрис темата е точно за такива като CanoniO ;)

А това че доброволно съм спестил участието си в форума за един месец когато съм бил в движение не вярвам да е повод за бан :)

Админите редовно трябва да разчистват самозабравилите докато останат само тези от които форума наистина има нужда .

Дата:   06-08-10 14:34

Не разбирам... Българинът реве като плаща най-високите цени на билети в Европа, но реве и при по-ниските[smilie10]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: adash   
Дата:   06-08-10 14:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   06-08-10 14:38

Аз съм летял за 30 паунда от Лондон до Лисабон през 2003-та. Тогава цената София - Лисабон беше нещо от порядъка на 400$ и то ако заявиш една година по-рано.... и направиш едни велики прехвърляния.
Откриват ли се нови линии и падат ли цените, значи вървим към Европа.
София - Москва не ме интересува като дестинация...

Публикацията е редактирана (06-08-10 14:40)

Автор: мина   
Дата:   06-08-10 14:40

ха супер! и от Пловдив!!! [beer] [thankyou]

Дата:   06-08-10 14:41

За адаша

"Райънеър" започва редовни полети до Пловдив

Автор: Чичиков   
Дата:   06-08-10 14:41

http://www.ryanair.com/en

Автор: adash   
Дата:   06-08-10 14:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kkkolelo   
Дата:   06-08-10 16:16

Наши компании се жалват в Брюксел срещу привилегиите за "Райънер"
в. Сега

Българските авиокомпании готвят протестно писмо срещу привилегиите, които държавата осигури за ирландската нискотарифна компания "Райънер" на летище "Пловдив". Ако управляващите не реагират, то ще бъде пратено и на Европейската комисия, съобщи вчера пред "Сега" шефът на Асоциацията на българските авиопревозвачи (АБА) Светослав Станулов. "Райънер" открива редовна линия Пловдив-Лондон, след като държавата намали наполовина летищните такси в Пловдив и местните общини се съгласиха да събират в полза на авиокомпанията пари в специален фонд.

"Всяко летище по международните правила трябва да работи на равнопоставен принцип с останалите. А и българските авиокомпании очакват същите условия както западните", обясни Станулов. По думите му никакви привилегии не бива да се адмирират.

[smilie11] [smilie8] [smilie7]

Автор: Marillion   
Дата:   06-08-10 16:18

Следете http://samoleti.net/

Там има интересни неща.

Автор: Todd   
Дата:   06-08-10 16:19

ха ха - и нашите искат .Искат но ще докарат толкоз пътници колкото и другите !!!

Ама друг път .Щото пътниците нема да секачат при тях !!!! А защо не се качват ... да кажат плачещите !!!

[smilie19]

Автор: djogata   

Това си е чиста държавна помощ - още вчера четох новината, където беше описана схемата за подпомагане, и се чудех откъде накъде общината ще дава пари на английска авиокомпания [smilie18]

Автор: vinse   

Абе чуда съ самолет с билет за 30 евро по-лесно ли пада от самолет с билет за 300 евро [smilie8]

Автор: djogata   
Дата:   06-08-10 16:20

Винс, зависи - ако е в Африка или Русия, и двата падат общо взето трудно, а за щастие в Европа е много трудно [smilie18]

Автор: d256h   
Дата:   06-08-10 16:23

Ми и с WizzAir се лети до Лондон и обратно за 60лв в сряда, останалите дни е по-скъпо.... ама..

Автор: Kanonir   
Дата:   06-08-10 16:44

Аз съм летял за 30 паунда от Лондон до Лисабон през 2003-та. Тогава цената София - Лисабон беше нещо от порядъка на 400$ и то ако заявиш една година по-рано.... и направиш едни велики прехвърляния.

2009-та, София - Лисабон с 5 месеца по рано купени билети, цените бяха пак някъде там и 8 часа между полетите при смяната в Мюнхен.... и това беше възможно най-доброто....

Няколко са нещата с които нискобюджетните компании намалят цените - не сервират ядене в самолета, не предлагат вестници списания, "дюти фрее" стоки, стриктни ограничения в големината и теглото на багажа - всички тия спестени килограми, осначават спестени килограми гориво....
Опериране от по-малки/второстепенни летища и "непопулярни" (ненатоварени) часове от основните - това пък директно рефлектира в/ху летищните такси, които в някои случаи може да са повече от 1/2 от билета...

Лично за мен задължителното предлагане на храна вестници списания и най вече безмитните стоки във вътрешноевропейски полет на "реномираните" компании е напълно излишно и вместо да ми намалят килограмите багаж могат да махнат тия килограми и сервиз. Презокеанските полети - 3 пъти ядене, одеала, възглавници, дюти фрее, орда от стюардеси да задоволява лиготиите на 300-400 човека, самолет кочина след кацането ... и кг багаж за последните 10 години се редуцираха от 64 на 23....

Така че нискобюджетните компании не са хич за изхвърляне докато спестяват само от лиготиите, проблема е, когато за да държат такива цени започната да спестяват и от техническа подръжка и резервни части....

Автор: promis   
Дата:   06-08-10 16:45

d256h, ама не от Пловдив.

Автор: netLady   
Дата:   06-08-10 16:50

Нувинъта да я размножити и разпрустранити на видно месту из фикултету и стулипинуву [smilie21]

Дата:   06-08-10 19:07

Другите няма да могат да конкурират нашите цени

Автор: neuromancer   
Дата:   06-08-10 19:59

Абе всичко хубаво, ама това 5 евро за он-лайн чекин е безобразие. Това май само Райънеър са го измислили.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.