Автор: Kanonir
Дата: 06-08-10 16:44
Аз съм летял за 30 паунда от Лондон до Лисабон през 2003-та. Тогава цената София - Лисабон беше нещо от порядъка на 400$ и то ако заявиш една година по-рано.... и направиш едни велики прехвърляния.
2009-та, София - Лисабон с 5 месеца по рано купени билети, цените бяха пак някъде там и 8 часа между полетите при смяната в Мюнхен.... и това беше възможно най-доброто....
Няколко са нещата с които нискобюджетните компании намалят цените - не сервират ядене в самолета, не предлагат вестници списания, "дюти фрее" стоки, стриктни ограничения в големината и теглото на багажа - всички тия спестени килограми, осначават спестени килограми гориво....
Опериране от по-малки/второстепенни летища и "непопулярни" (ненатоварени) часове от основните - това пък директно рефлектира в/ху летищните такси, които в някои случаи може да са повече от 1/2 от билета...
Лично за мен задължителното предлагане на храна вестници списания и най вече безмитните стоки във вътрешноевропейски полет на "реномираните" компании е напълно излишно и вместо да ми намалят килограмите багаж могат да махнат тия килограми и сервиз. Презокеанските полети - 3 пъти ядене, одеала, възглавници, дюти фрее, орда от стюардеси да задоволява лиготиите на 300-400 човека, самолет кочина след кацането ... и кг багаж за последните 10 години се редуцираха от 64 на 23....
Така че нискобюджетните компании не са хич за изхвърляне докато спестяват само от лиготиите, проблема е, когато за да държат такива цени започната да спестяват и от техническа подръжка и резервни части....
|
|