Автор: d256h
Дата: 08-05-10 00:14
SASI, България е република следователно поданици е неумесно да бъдем наричани, цар си нямаме!
Мен ме дразни, че 'Външно' твърди че проблема е на самите българи моряци! Това не е правилно. Ако моряците имаха икономически проблеми и са задържани по финансови причини, да речем са нарушили договор или дължят пари в дадена страна - ОК, но в сегашния случай те, са задържани от пирати, които в цял свят се водят бандити. Това означава, че някой във 'Външно' трябва да си вдигне гъза и да докладва поне формално за проблем. Друг формално трябва, да тегли бакалска черта по финансовия въпрос и да пресметне, че вместо да се дават 5 милиона за откуп, за тия пари, дебелогъзите ни командоси може да се дигнат и да превземат кораба и да освободят хората там. Както имаме основания да си мислим, че защитаваме интересите на БГ в Авганистан така, сега имаме пряко и пълно ознование, да изпратим военни части да освободят похитените!
На всеки олигофренски довод за ненамеса от страна на нашето правителство, аз ще извадя два срещуположни довода.
ББ, харесвам те и затова, моля да си вдигнеш и ти гъза и да накараш оня дъртак Аню Анев, да се разпореди както подобава !
|
|