Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 28-04-10 12:13
Значи съм лош пророк. Евала.
Преди време чаках да ми излезе наказателното постановление от КАТ и да си платя глобата и взема талона. Което означаваше един ден отпуск и 310км до Русе. Уви по телефона никой не ми даде информация. Нито в Русенския, нито в Софийския КАТ. Пращах човек лично до КАТ - Русе да се реди на опашка да пита дали е излязло постановлението, за да не се разкарвам пък аз напразно през половин България.
Ако трябва да продължа историята... След задължителното чакане на крак сред група изнервени граждани, казали на моя "пратеник", че постановлението е излязло и мога да заповядам в КАТ - Русе да си платя глобата и взема талона. Взимам си аз един ден отпуск, паля колата, минавам 300 километра, редя се на опашка час и половина, за да чуя следното: "Господине, не Ви е излязло постановлението. Минете пак след две седмици да проверите." Тук вече е назрял моментът, в който на всеки нормален човек му кипва и в главата му се появява не съвсем учтивото "Ейчшшш, алооууу...". 40 минути разправии, докато лелчето на гишето благоволи да провери пак. През това време чуваш новите тенденции в русенските особености на псувенето, за това, че АЗ (?!?!) съм бавил опашката. ... Happy End-а: "А ето го, аз не съм го била видяла."
Така, че съветът ми, драги съфорумци, е карайте внимателно и според правилата. Първо заради животите, Вашият и тези на другите, и второ заради изгубеното време и нерви, които можете да си спестите.
Публикацията е редактирана (28-04-10 12:14)
|
|