Автор: navy
Дата: 24-04-10 10:11
Абе ко им обясняваш
Малееее... в замундата се напълни с рипове
Глей коментар:
#3792332 от slim4e87 (Супер потребител) написано на 2010-04-24 05:05:52 GMT
Хахах тая простотия още 1 път е качена .. днес това и е 10ти път :lol: А тая грозотия на снимката дето прилича на комшийката :lol: ми изкарва ъкъла всеки път :lol:
Разбира се, че долби 3Д-то е по ново и по добро, макар че мен ме дразнеше изтърването на фокуса на Аватар Но това е бъг на заснимането, не на технологията...
Реално от всичките 3Д-та, най-добро впечатление останах от How to train your dragon !
То е само анимация, но 3Д-то беше прекрасно балансирано и не натоварваше излишно.
На Аватар имах чувството на някои сцени, че са наблягали повече на 3Д ефекта, отколкото на общото впечатление. Все едно някой мераклия, който си е купил 85/1.2 и само дефокуси гони
Снощи си пуснах малко кадри от ХДТВ риповете на 50 инчова плазма от СТБ, не от ПС и мога да кажа, че възприемането на Пандора НЕ Е НИКАК ПО ЗЛЕ от 3Д в кино. Просто е по различно.
Както и предполагах... в киното усещаш сцената в дълбочина и детайла ти убягва, докато у дома просто се изкъртваш от детайл и качество! Но пък го няма 3Д-то...
С риск да се повторя... все едно да гледаш пейзажи на бленда 1.2 или 11
|
|