Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 14-04-10 13:31
Да зачекна и аз една стара, но редовна тема...
Не съм маниак на тема GSM апарати. За толкова години съм имал три апарата, като два от тях са ми ги подарявали. В този ред на мисли не съм много наясно с новите модели и тенденции при мобилните телефони, но скоро ми избръмча муха в главата, че бих искал да си взема вече някой по-актуален модел, с който да browse-вам и да ползвам GPS навигация. Поразгледах предложенията и като че ли се влюбих в един модел, а именно Nokia 5800 Navigation Edition. Точно това ми трябва: голям екран, WiFi, GPS, car kit. По-старият му събрат, Nokia 5800 Express Music, се продава за малко над 400лв, което ме води на мисълта, че и този ще се движи около или малко над тази цена. Уви, не можах да го открия да се продава в България. Прегледах сайтовете на трите мобилни оператора, на по-големите вериги за мобилни телефони, както и 3 - 4 малки фирми, внасящи директно от чужбина. С последните, както и с Нокиа България, си размених по няколко e-mail-а, но отговорите се движат в една посока, а именно: не предлагат и не се очаква доставка.
Молбата ми към тези, които са имали търпението да прочетат това, е да споделят предположения как все пак бих могъл да се сдобия с този апарат. Дали с някоя малка гаражна фирмичка или пък покупка от чужбина. За съжаление нямам познат в момента в ЕС (всъщност в момента май само от UK си струва, или греша?), на който да поръчам да купи и ми прати. Бос съм и в онлайн покупките. Жената пазарува от La Redoute, но Amazon, eBay и т. н. не ми се е налагало досега да отварям.
Много изписах, нищо не казах. Карай, поне споделих болката.
Наздраве!
|
|