Автор: matataupa
Дата: 09-04-10 14:34
Ами, аз сасега съм със сигурни танци- да продължим това, което я забавлява досега + някакъв спорт- наблизо ми е стадион Славия, което свежда проблема с придвижването до минимум. Изборът още не е сигурен- мислех си за някакво пързаляне с кънки, евентуално бокс( това най- и хареса).
Английският май ще го има( жена ми изведнъж се преамбицира), но аз съм взел няколко решения, които да превърнат английския- поне в първа фаза в забавление или задължение, колкото е реденето на пъзели
Базите имат значение за мен- поне от съображения за безопасност, достъп на външни и естетически, разбира се Не би ми харесало да е в едно училище в Дружба- не знам кое е, където под пейките в двора само трупове нямаше, а стените нямаха конкретен цвят от къртене, драскане и пречупени кръстове...
За кварталните мнения- ясно, затова и там не мисля да се престаравам с питането. Има си мрънкачи, които никога не са доволни- има си и прасета, дето винаги са доволни- ко да питаш
И пак мерси, темата може да се спами, но само по темата. На мен ми е интересно- скоро и на други ще е
|
|