Автор: нАСОО
Дата: 04-04-10 01:45
Автор: Lalinda
Какво означава да изселиш някого? - означава да ида и да го питам в очите що ме излъга само и само да си купя нещо. И после взависимост от реакцията му да го нарека с 1000 обидни думи, да повикам шефа му, да ги заплаша че ще ги съдя за подвеждаща реклама и т.н. докато не предложат начин да оправим нещата или докато ми мине. Ако го видя че е просто заблуден пак ще го опсувам, но нема да подхождам злобно.
И да го натаковаш на някой умник? - това вече е ако той почне да опорства и да си мисли, че ще ме отсвири
Не си ли много агресивен... много и то чак пяна ми избива от устата, но само понякога. В останалото време гледам да правя добро на хората и очаквам поне малко от тях.
и то само защото си... нещастен? и то много, но това кво общо има. Бачкам по цяла седмица, грижа се за още хиляда неща, не мога ли да гледам един филм в събота? Вече не правят и филми де да стават за гледане. Един приятел ме зариби по един филм, записа го и аз реших, че като е Великден няма да бачкам и ще се помотам малко. Ходих на манастир, ходих до Луковит накрая се прибирам и викам чакай си пусна филм - опаааа изненада. А си знаех да взема по евтиния модел без плеър, но майка ми "виж сега кво ще купуваме допълнителни работи, пък кабели да висят, 21век ние ще се правим на майстори" идиота кима одобрително и аз никога уж не се деля от акъла си, склоних и ме врътнаха. От това повече ме е яд околкото от тъпия телевизор или парите за нов плеър и т.н. Направо съм бесен. Баси дивотията требва постоянно да си нащрек. Стана ми съмнителен още като каза, че Плазмата била морално остаряла технология и само в музейте я имало.. И почна да се подсмихва ехидно в стил ае не ставай смешен, като му казах че си искам плазма.
|
|