Автор: НАСОО
Дата: 22-03-10 10:27
радиобутон се вика на кръгчетата в които като цъкнеш се появява точка и съответно е маркиран или цъкаш и точката се маха и остава празно кръгче. Поне така им викаха в книгите които четях някога да правя страници.
печка за кола е устройство, което дърпа гориво от резервоара и грее купето, като влезеш да ти е грейно зимата. Тази която спечелих на търг, грее и водата на двигателя, да можеш да тръгнеш веднага и да имаш парно за да не ти се изпотят стъклата. Може да се пали с дистанционно, с смс, таймер и т.н. Тука във Вебасто и искат 3 и нещо бона. Втора ръка върви 700-1000, а на мене ми стъпва 450лв + 40лв доставка. Но ако успея да я докарам. Спечелих търгът, натиснах да ми мине на engish че от тоя немски капка не отбирам, после pay it now, показва ми цената и шипинга, после цъкам commit, и ми излиза other payment methods are available и там шибаното pay on pick up маркирано. Натам не продължих, защото ми мина през главата да не платя и немеца да каже ела са си го вземи. Май нещо е объркал като си е пускал обявата? Незнам една дума на немски да го питам кво става. В крайна сметка ако никой не знае как да оправя нещата, ще потърся някоя колежка да му драснем мейлче
|
|