Автор: Lalinda
Дата: 16-03-10 17:54
signali@bulecopack.com
Писала съм им МНОГОКРАТНО, но няма индикации да четат електронната си поща.
Иначе, на всяка жълта кофа има техен GSM, но не смятам да си хабя импулсите точно за тях.
Днес сутринта се обадих на инспекторите на нашата община да съдействат за преместването на един от контейнерите за стъкло, тъй като се е превърнал в център на сметище за дюнерджиите и продавачите на детски обувки от близкия пазар (съдейки по това, което виждам изхвърлено около контейнера), но инспекторката ми каза, че ОТДАВНА СЕ ОПИТВА ДА СЕ СВЪРЖЕ С ТЯХ БЕЗУСПЕШНО.
Тъй че, не ми се вярва ти да успееш, уви!
Впрочем, точно в нашето каре на квартала вдигнаха всичките си кофи. И без това селянинът хвърляше вътре само помия... А тези от Екопак идваха веднъж на две седмици, докато помията се разнасяше навсякъде...
Още няма съзнание за разделно събиране, уви.
То за какво ли има, като в душите и главите има само тютюнев дим!
За сметка на това, видях отколешната си мечта по СПИРКИТЕ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ да има МАЛКИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТЪКЛО, ХАРТИЯ И ПЛАСТМАСОВИ ОПАКОВКИ, реализирана не къде да е, а в Порто, Португалия, със съдействието на ЕС, предполагам!
Е, значи, мераците ви да ме обвинявате в разни прегрешения е твърде... НЕЕВРОПЕЙСКА.
Нели, моля те, напиши някой проект и кандидатствай, може да имаш успех!
Чрез БАН явно не може да стане...
Тук най-много да прокарат проект за анализ на необходимостта от контейнери, но не и да се реализира нещо...
В Дружба такива контейнери останаха само пред входа на Общината. Както съм ви писала и преди тук, от Булекопак дори минават там да събират съдържанието им, като се докарват, по този начин, пред Инспектората.
Всъщност, представяте ли си, от тукашната община ги търсят не за нещо друго, например за неизпълнение на задължението за редовно събиране, а за това, че са поставили контейнерите си ВЪРХУ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ!
О, времена, о, нрави!
Всичката мара втасала, та се завтекла да мести контейнерите от зелените площи...
Тия дни смятам да позапиша и няколко номера на паркиращи в зелените площи, тъй като и това го преследват...
Виж, ЕГН на кучкарите, дето олайниха всички ЗП, няма как да запиша...
Успех!
Ако ти е спешно, слез до София и си запиши e-maila и GSM-а им от някоя жълта кофа. Тия дни няма да ходя до Общината, тъй че няма да видя такава кофа, за да ти запиша телефона им.
|
|