Автор: Amigo
Дата: 04-03-10 13:38
Жена, нападната от кучета, падна и си счупи прешлени
04 март 2010 / News.dir.bg
Млада жена е със счупени прешлени в смолянската болница след нападение на глутница кучета.
Това съобщи пресаташето на Многопрофилна болница за активно лечение в Смолян Анита Чолакова, цитирана от "Фокус". Инцидентът е станал вчера в 6,30 сутринта.
27-годишната Емилия Чекичева тръгвала за работа. Тя тъкмо излизала от блок КЦ- 25, когато пред входа я нападнала огромна глутница. Няколко от четириногите се нахвърлили върху нея и жената паднала по гръб.
„Аз паднах, а те скочиха върху мен. Изкрещях силно и те се разбягаха. Никой не дойде. Аз полека станах, прегъната на две се качих горе в апартамента. Легнах. И бях до там. Изведнъж спрях да си усещам краката, не можех да мръдна въобще. Обадих се на майка ми по телефона. Тя си беше на село, в Букаците. Оттам тя се обади на вуйчо ми. Той дойде да ме види и веднага викна Бърза помощ”, разказва Емилия.
Екип от Спешна помощ откарал жената в МБАЛ "Братан Шукеров", където лекарите установили счупване на прешлени. Сега Емилия е в травматологичното отделение напълно неподвижна.
Тя смята да съди общината за това нападение, защото местната управа има грижата за безстопанствените кучета.
„Ще се опитам да направя нещо, поне други хора да не пострадат след мен! Има и малки деца в този блок. Някое от тях може да нападнат и осакатят. Това ми се случва за втори път. На същото място миналата година лятото ме нападнаха, но тогава се отървах без нищо. Докато сега ме оставиха на легло”, казва още Емилия.
|
|