Автор: mladenov
Дата: 03-02-10 11:15
За Новата година бяхме семейно на почивка в малко градче в Колорадо.На 50 минути с кола се намира Аспен,курортно градче което трябва да се види,ако човек има възможност и аз и съпругата ми отидохме да вечеряме там един ден.След няколко часа,тръгвайки си,на пътя изведнъж се образува колона от 6-7 коли! Гледам най-отпред светят светлините на полицейска кола.След около 2 минути чакане колите бавно започнаха да заобикалят полицейската кола.Като наближихме гледам единият полицай ни дава знаци с ръце да минаваме ,а другият "прикладил" на рамото си пушка и бавно заобикаля нещо.Тъкмо минаваме покрай него и съпругата ми каза:"Ами някакво животно е,не знам какво точ..." и преди да довърши се чу:Бум-Бум... Според жена ми...точно в главата на животинката,каквато и да е била.Сигурно е било някое животно което е било ударено от кола,но полицаите са преценили че не си струва да се води на доктор,а да го оставят така не е хумано а и е опасно за трафика който минава по този път.
Та и в този случай,с германските полицаи,не можем да знаем какви са били условията за да вземат такова решение.Аз много обичам животните,но по-добре едно куче да си иде отколкото някой човек! Виж със сметката за ремонта са се престарали!
Публикацията е редактирана (03-02-10 20:54)
|
|