Автор: n1x0n
Дата: 30-01-10 17:04
Първа Инвестиционна - януари 2008-ма.
Откривам си карта с неснижаем остатък. "Ще ви звъннем когато е готова, господине!"
След 3 седмици звъня - "ооо, да, готова е, заповядайте да си я получите". Отивам в банката, където след 30 минутно ровене и говорене по телефона със 5 човека се разбира, че е "пропаднала някъде".
Пускат наново процедурата за издаване и естествено :"Ще ви звъннем когато е готова, господине!". Намекнах, че не са ми звъннали миналият път и не искам да се повтаря това - "в никакъв случай! записвам си тук телефона ви и ще звънна на секундата, щом дойде!"
След 3 седмици звъня - "ооо, да, готова е, заповядайте да си я получите" - "защо не ми звъннахте?!" - "Ами колежката е забравила..."
Отивам в банката, където след 30 минутно ровене се оказва, изненада, че пак не могат да я намерят...
Няма да преразказвам скандала който вдигнах, но резултата беше, че пуснаха картата по супер-дупер-мега-експресна заявка и ми казаха направо да отида след 48 часа.
Отидох след 48 часа - банковият клон празен, изтърбушен и без дори една бележка с информация.
Изчаках ремонта, отидох пак, бяха загубили картата при ремонта/местенето...
Оттогава получавам ежемесечно извлечения за сметка, която е празна...
|
|