Автор: ivodam
Дата: 21-01-10 10:24
Нав, аз навремето играех много куестове, бех страшен фен. От първите игри, ако си ги спомняш, където дори не се играеше с мишката, ами героя го движиш със стрелките, и за да го накараш да направи нещо, или да говори с други, пишеш на клавиатурата, по предположение. Това бяха може би най-интересните куестове, като се замисля :) После нещата станаха пойнт анд клик, също нема лошо, кви тръпки беха с Индиана Джоунс, пък Габриел Рицар не знам някой въртял ли го е от вас, страшен купон беше. Обаче, откакто си замина фирмата Сиера, май си заминаха и класическите куестове, тип Адвенчър. А и вече неам нерви да разгадавам разни пъзели, които на моменти са ултра тъпи. Аааа, споменах ли Мънки Айлънд бре? Разбира се, върхът на сладоледа беше Ларррррииииииииии.
Ся ми дай да пуцам, обаче винаги държа да имам нещо с оптически мерник, иначе половин кеф .
Не съм си загубил обаче страстта по стратегиите - чух, че ше излиза нов C&C, некой ако знае нещо, да сподели! Макар че определено не ме кефи, че стратегите заприличаха на някакви комикси - Ред Алерт първата, ако и да не беше тримерна, май най-много кеф ми е донесла. И Дюната, разбира се...
|
|