Автор: ejko
Дата: 18-12-09 14:28
Rolleiflex2005, за някой имоти може да е така, за други не е...
Виждал съм документи за някой от имотите и за тях претенции трудно би имал. За други може би.
Но проблемът беше решен с голямата баданарка, а така "гражданско- правни" спорове не се решават. Някой от имотите са били с вещно право на ползване, а то както знаеш (поне според езика, които използваш) е ненаследимо право.
Факт е че колкото знам аз за тези имоти, толкова и ти- граничи с нищо. Без документи не може да има решение на който и да било казус.
А имотите не се разглеждаха по отделно, а се върна цялата маса от ползвани от институцията имоти, което не беше редно.
Друг е въпросът, че в БГ какво ли не се върна на базата на свидетелски показания и нищо чудно царят така да може да си върне всичко, дори, което не е негово.
Лошото е че навремето 90' той ни каза, че "материални и имушествени претенции" няма към България, а се видя, че не е така.
Аз не съм монархист, но наистина си мислех, че този човек, не може да ни лъже, но това с имотите беше изключително разочароваща постъпка.
МНого хора се разочаровани от Виденов, от Костов, от Серж, от Бойко, от Гоце, но истината е че тези хора не са "нито Бог, нито Цар", няма как да разочароват.
Е този беше Цар..., не знам какъв трябва да си, за да не зачетеш подобно наследство, заради материално такова. На мен лично доста ми разклати мирогледа, но все пак аз бях наивен младеж..., а май все още съм...., макар и по малко младеж!
|
|