Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стряскащо - "Боен клуб" по български с нашите деца
Автор: 2metraninja   
Дата:   11-12-09 10:48

Звъня по работа на една колежка вчера и ми казва че е в болницата със сина й. Питам какво му е и тя почва да ми разказва:
Вози се момчето в рейс 29 в центъра на Пловдив, в 18.30 - прибира се от Математическата гимназия, където учи с още двама съученици и друго момче от училището, което само по физиономия познава. На едната спирка се качват някакви двама - видимо на по около 19 години, ячки. Оглеждат обстановката, рейса пълен с хора и се насочват към групата 15-годишни момчета от МГ-то. Без нито думичка или някаква причина почват с двете момчета, дето стоят по- към коридора с юмруци в главите, ритници - ейтака както са си седнали - без шанс да се защитят или някакъв знак че нещо се случва. Разбит нос, 3-4 счупени зъба, отоци по главата е равносметката за сина на колежката, десет-петнайсет секунди по- късно рейса вече спира на следващата спирка и нападателите все така мълчаливо си се изнизват видимо доволни от това, което са направили пред погледите на всички хора в рейса.

Обсъждаме го тук в офиса и се оказва че и други такива случаи е имало - даже снимали "подвизите" си и ги качвали по някакви сайтове и си осъждали там кой кого е пребил днес. Всичко ми кипна. Потресен съм. Уплашен съм. Не е нормално!

Моите деца са малки и още не ги пускам сами да пътуват, ама и това време ще дойде...

Трябва ли всеки ден да треперим за живота и здравето на децата ни? Кво става с тва общесто? Къде отиваме? [smilie9]

Верно е че аз съм израсъл в краен квартал в смутно време на беззаконие, и ние се биехме пред дискотеките, зад блоковете и по тъмните улици за кво ли не - за момичета, от гордост, и ние носехме ножове и отвертки в задните джобове, ама такова чудо не е било - ейтака за кеф да зверски да пребият някого пред очите на всички. Без предупреждение, без и най- малката причина...

Не знам кво да ви кажа повече. Някой ако има някаква информация или мнение, да каже. [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   11-12-09 10:50

нямам думи [smilie2] и по-лошо има... и стрелят дори...за кеф, за перчене, за ... [smilie23]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   11-12-09 10:52

Значи всички останали де са се возили в автобуса заслужават трепане ....

деба и овчата нация .....

Колко им е на двама келеши - три яки баби ша ги направят на създарма .

Ма овце...ко искаш ???[smilie23]

цял рейс народ ...

Re:
Автор: lucky_lychano   
Дата:   11-12-09 10:55

Все,ще случат на някой или някои,които могат да се защитят и ще им стане забавно!
Лично аз като тренирах преди време бойни изкуства имаше едно момче,дребничко и свито,но можеше много добре да се защити,и го бяха гонили трима наркомана да му вземат паричките и той по навик избягал,следващите дни един по един ги намери и си получиха заслуженото.
Така че всеки си намира майстора,лошото е че дотогава бая невинни страдат.

Re:
Дата:   11-12-09 10:58

Ако ги знаеха кои са, КЪЛНА СЕ, щяха да си го получат лично от мен. Или ако бях там... ама...

Re:
Автор: J0R0   
Дата:   11-12-09 11:00

Защото такива са ценностите в обществото.
Тачи се грубата сила, герои са тия дето размахват пищова и сабята.
Дали народи с друга ценностна ориентация са по-тъпи от нас попитах тук - има инетересни отговори...
[smilie7]

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   11-12-09 11:00

Добре дошли в София!
Тук ще намерите изненадващо аспокойствие и анонимност , каквато не се предлага никъде!
Тук ще намеите възможност за изява - индивидуална и групова , както и публичност без абсолютно никакви последствия за Вас!
Здрав дух в здраво тяло ще може да се демонстрира навсякъде по всяко време , като единственото което ще срещнете е безразличие , а ако това не Ви хареса , може да научите стопаните на безразличите погледи на малко повече възхищение към подвизите ви!
И всичкото това - само сега!!!
И без пари!!!!
Добре дошли в София!!!

Re:
Дата:   11-12-09 11:06

В Пловдив е, Чичо Манчо, ама все тая...

Re:
Дата:   11-12-09 11:08

Големият град имах предвид , ама .....както казваш - все тая![smilie2]

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   11-12-09 11:26

Що ли си мисля, че и тези дето трябва да отсъждат кой е прав и кой крив имат много голям дял в такива прояви? [smilie2]

Re:
Дата:   11-12-09 11:28

Че то предимно те имат!!!
Ако редовно се събира боклука - ще е чисто! Още повече ако сме научени да не "цапаме"!!

Re:
Дата:   11-12-09 11:39

Ми да - като я питах дали са ходили до полицията каза, че не искала - миналата година пак в центъра на Пловдив - на Бунарджика наркоман опрял пистолет в корема на момчето и му взел парите и телефона. Понеже бил с някакъв белег тоя наркоман на лицето, явно даже бил известен на полицията. Въпреки всичко 3 часа ги държали в предверието на течение, а когато ги изслушали през цялото време ченгето се опитвало да извърти нещата и даже подпитвал момчето да си признае че е изгубил телефона и го е страх от майка му, та затова лъже че е обран. Наложило се да викат момичето, с което е бил, да потвърди показанията му. И накрая нищо - само си изгубили деня, а момчето най- го заболяло че не му вярват в полицията и го третират все едно той е престъпник.

Аз я убеждавах все пак да отидат в полицията, щото тея изроди рано или късно ще им изневери късмета и някой като мен ще е в рейса и ще стигнат до полицията, ама ако е само жалбата на един, може да го изкарат дребно хулиганство, а ако 20 души са подали жалби и после ги разпознаят, ще се стигне до процес и 20 средни или тежки телесни повреди са вече много време в затвора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.