Автор: ALBIREO
Дата: 24-11-09 01:59
Имам три подобни ситуации, едната лична, а другите две не можех да повярвам, че съм единственият който го забелязваше...
Личната няма да я разкажа - бях на косъм и... явно съм прескочил. Дори мислех да пускам тема преди време, но... няма смисъл...
Първата, която ме втрещи. По обед - спирката на Плиска - от "другата страна". Навалица. Едвам се разминавах с хората. Един мъж лежеше неподвижно на земята. Никой! НИКОЙ! не му обърна внимание - всички го заобикаляха...
Втората - подобна ситуация - на Патриарха, съвсем близо до Витошка. Там продават пици. Беше 23:30 и нямаше кой-знае колко много хора. Отново - мъж в безпомощно състояние на земята. Минувачите го заобикалят. Бакшишите спрели да чакат, не му обръщат внимание. Отидох до най-близкия и му викам: "От кога лежи тук? Какво е станало?". Онзи се прави на разсеян. Казвам му - давай да го водим в болницата. Не можел, чакал клиенти. Казвам му, че ще му платя. Пак не можел... Отново опитвам: "Добре де, обади се по радиостанцията да викнат линейка поне!". Направи го! Е, не от първия път, но го направи...
Да живеят социалните мрежи.
Фейсбук да ви е на помощ в подобна ситуация.
|
|