Автор: tonyf
Дата: 17-11-09 13:16
Само така, бой по канчето! И на немците, и на нашите (ако ни бяха такива санкциите), ще е малко даже!
И аз извънредно любя да карам с максимално разрешените километри, дори леко с повече, в лява лента, изпреварвайки, а отдзад ганьо/ганьовица да ми се лепне на бронята и да присветва, свирка и попържа.
Точно снощи ми разказаха, по подобна тема, широко дискутирана в Немско, за един такъв немски ганьо - значи някаква жена си кара по пътя, в колата са тя и детето ѝ, отзад се плясва немският джигит с Порш или нещо подобно (леелелеле) и се почва репертоара: къси-дълги, притискане отзад, ала-бала, аз съм най-велик, махай се от тук... майката се шашардисва от агресията, губи управление, колата излита от пътя, и за огромно съжаление и тя, и детето ѝ загиват!!!... А ганьото даже не спрял! Хванат е, осъден е и е в затвора в момента.
Така че никави компромиси не са нужни, който го избива на агресия и не може да се държи човешки, може да причини какво ли не, че и най-необратимото.
И в заключение да добавя - по мое и не само по мое мнение, шофьорите в Германия не са много по-различни от нас на пътя, даже в действителност има по-арогантни, агресивни и груби индивиди, но просто са принудени да се сдържат. Това, което ги озаптява, са строгите санкции и незабавното им прилагане. Ако не е това, ще се изтребят по техните пътища.
|
|