Автор: ksuhorukov
Дата: 17-11-09 01:10
Скъпа Лалинда, попитай твоя колега - феодалния старец, ние сега аджеба като сме много напред в науката, за къв чеп сме в НАТО? Японците ги бутнаха с 2 бомби, ама нас не моа'т ни барна ей.. тва науката ще ни пази от всичко.
Баси.. там в БАН в института по история това ли е версията, която се носи за падението на Япония?
Сега серииозно:
Преди години, един историк, член на БАН ми сподели на ухо (тогава бях студент по история), че в БАН имат теория за смъртта на Ботев, но тя се коментирала в много тесен кръг от хора. Ботев е бил убит от наемници по поръчка на родителите на жена, която той е обичал. Те не са го харесвали и за да не се излъже щерката.. вземат мерки.
Питам аз... Да са в института по режисура и сценарии.. айде. Ама... за какво говорим?
БДЖ ли? Ако си претопят всички вагони, които ръждясват по стотиците гари неизползваеми и забравени от всички - ще имат достатъчно пари да закупят някакво начално количество свестни пътнически композиции. Няма визия за БДЖ - това е проблема. Няма изградена ясна стратегия и нещата са на самотек. През 2009 г. средната скорост на пътническите влакове е 47 км/ч. За какава конкурентноспособност си говорим? Нема нужда да си от БАН, за да го освестиш тва...
|
|