Автор: Marillion
Дата: 01-11-09 10:50
Всички сте се побъркали :)
Няма партии - има само икономически интереси.
Дали ще е БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н. няма значение - всички са едни и същи лайна.
Всеки гледа собствения си интерес.
За мен по-важното е, че БСП няма място в политическия живот на България. Ще ви кажа защо. Тази партия е доказала, че управлява ресурса в държавата. Голяма част от нейните висши управленци са олигарси. Занимават се с енергийни далавери, мащабно строителство, въобще целия сериозен бизнес е съсредоточен там.
Имам познати, които са във висшите кръгове в БСП. Мога да ви кажа, че си живеят като царе. Имат къщи за по 4-5 мил. евро. Това са пари, прибирани системно от държавата. Дали чрез общ. поръчки, дали чрез консултантски услуги или пък с обикновено юридическо обслужване.
БСП трябва да е социална партия. Трябва да се бори за правата на хората. За повишаване на соц. статус. Нищо такова няма. 20 години гледаме едни и същи мутри, които ни убеждават, че когато са на власт ние ще живеем добре.
Да крадът, ама да правят нещо и за хората. Няма такова нещо. Правят си далаверите и залъгват членската си маса със стари идеологии и умрели разбирания. Който и да е във висшето ръководство ще защитава интересите на олигарсите в партията. Това не е соц. партия, а е обикновена далаверска дружинка. Аз на теб - ти на мен. И така, до края на света.
|
|