Автор: krasi02
Дата: 28-10-09 17:52
Така се случило, че един ден Гонзо умрял и се оказал пред райските порти. Почукал той и от вътре св. Петър попитал:
- Кой чука?
- Георги.
- Кой Георги? - отвърнал с недоумение светеца.
- Ами Гонзо, бе!
- …
- Георги Иванов - Гонзо!
- А-а-а, Гонзо ти ли се бе мойто момче. - зарадвал се св. Петър. - Извинявай, не очаквах да уцелиш вратата.
Най-накрая български отбор успя да отиде на финал на Шампионската лига. Това стана, след като нашите момчета успяха да съберат 12 капачки от "Амстел" с награда билет за мача.
Решил Леман да се самоубива след поредния си ужасяващ мач с Арсенал. Чудел се как да се самоубие и решил да се хвърли пред един автобус.СКОЧИЛ но Автобуса му минал под плонжа
Футболен мач, коментаторът:
- Ето Гонзо отива до вратата, УДАР - греда, УДАР - отново греда, удар..., удар..., удар... Господи някой да му даде топка на тоя, че ще си счупи крака.
Какво ще се случи на футболен мач между Колумбия и Холандия?
За 80 мин холандците ще изпушат тревата, а през останалите 10 колумбийците ще изсмъркат очертанията.
Прибрал се една вечер един левскар много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал. Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
- Ама аз мъртъв ли съм? Не може да бъде, трябва да живея още – захленчил левскарят.
- Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш. – - Добре, пусни ме във ферма близо до дома ми.
Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
- Как е, как е, май ти е първи ден днес?
- Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна. – отговорил оня.
- Ясно, ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне.
Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти. В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
- Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
В едно село живеели само фенове на ЦСКА. Един легнал на смъртно легло. Когато попът дошъл за последното причастие, умиращият му изповядал, че е станал левскар! Попът го попитал учуден:
- Синко, защо ни предаваш така?
А умиращия му отговорил:
- Отче, по-добре да умре един от тях!
Две момчета играят футбол в парка. Изведнъж някакво отвързало се куче налита на едното от тях. Другото вдига една намираща се наблизо греда, удря с нея кучето, чупи му врата и го убива. Минаващ наблизо спортен репортер става неволен свидетел на случката, отива до момчетата, вади бележник и започва да записва:
- Невръстен фен на ЦСКА спасява приятел от отвързал се звяр… Момчето-спасител го прекъсва:
- Аз не съм от ЦСКА. Репортерът започва отначало:
- Малък славист спасява приятел…
- Но аз не съм и от Славия – заявява момчето.
- А от кои си тогава?
- От Левски! – заявява гордо фенът. Журналистът пише:
- Малолетен престъпник убива домашен любимец…
На футболен мач дете стои в ложите. при него пристига един от стюардите и го пита :
- Момченце от къде имаш такъв скъп билет?
- Татко го купи.
- А къде е той?
- В къщи и си търси билета
10
Двама педали пътували в самолет от Европа за САЩ.Дълъг нощен полет над океана!
Единия казал:
- Искаш ли опитаме да го направим тук на 10000 метра над океана?Каква романтика само,нали?!
- Добре.Обаче чакай да заспят всички и тогава.Няма да се излагаме.Ние сме бизнесмени.
Изчакали да засасят лампите в салона и да се приберат стюардесите.Тогава пасивния казал:
- Ще направя една проба.Ще си поискам една кола и ако никой не реагира почваме.
- Може ли една кола?-провикнал се той,обаче никой не реагирал и почнали секса.
На сутринта стюардесата влязла в салона и попитала:
- Драги пътници цяла нощ никой не си поиска нищо!Добре ли се чувствахте?
Един пътник се обадил:
- Как да си поискаш?Един си поръча кола и го ебаха цяла нощ!
|
|