Автор: carl_cox
Дата: 24-10-09 20:52
юнга - ами сред някои ливърпулски форуми, Оуен се нарича вече "мъртвеца" и "предател", отношението е негативно.
признавам в началото и аз се палех по фенската линия, че е наше момче, че ни предаде когато дойде Рафа и замина да печели титли с Реал...
сега вече Оуен ми е безразличен. До някаква много малка степен оправдавам постъпката му да мине в Юнайтед, но като цяло вече не го харесвам и го намирам освен за бездарник, и за футболист без ценности и морал. Наказанието му ще го застигне скоро. Иронията е, че иманно във вечният враг Юнайтед, под ръководстовто на Алек Фъргюсън, Оуен ще се загроби напълно...но той сам си избра тази съдба на мизерник.
напълно съм убеден, че Съра ще го пусне за да ни дразни и провокира :) Няма да се учудя ако Оуен ни бучне някой друг гол...
доколкото може да се вярва на пресата, преди да мине при Дяволите, Оуен бил много навит за завръщане в Ливърпул и сондирал ситуацията, но нашият тапунгер Рафа Бенитез измислил поредното оправдание да не го върне...подозирам, че не го взе обратно като отговор на шокиращото напускане на Оуен 2004-та, когато Рафа дойде тренер на Анфийлд...
абе да е жив и здрав Оуен. Благодарен съм му за головете с ливърпулската фланела. Беше идол на много много фенове. Няма съмнение, че Съра ще го закопае и Оуен ще осъзнае грешката си.
|
|