Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Дойде мача на сезона
Автор: юнга   
Дата:   23-10-09 21:36

Сър Алекс: Дойде мача на сезона

http://corner.dir.bg/news.php?id=5269651

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   23-10-09 22:27

Дерби, дерби, сякаш играчите, "бойците" за дерби ги няма или не са във форма. Джерард го видяхме завчера, Торес [smilie11] , Рууни ако е здрав и играе ... може и да бият М Ю (ако Торес и Джерард не са готови и не играят) Минимална победа за Юнайтед или равен, доста рядък резултат в мачовете по между им.

Re:
Автор: carl_cox   
Дата:   23-10-09 22:40

мале Юнга защо си толкова жесток? [smilie5] защо от рано подхващаш болната ми тема...:)

всичко различно от победа за Юнайтед трябва да се приема като супер изненада. За жалост моите Ливърпул са много слабички във всички фази на играта, което срещу топ тим като Юнайтед, на всичкото отгоре и вечен враг, няма как да не окаже влияние...

твърда 2-ка.

иска ми се да е друго и да вея гордо нашето шалче
https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/lusv6100.JPG

но реалността ми напомня да бъда доста скромен в очакванията си :) все пак, като ливърпулец няма да спра да се надявам на някакво чудо :)

даже планирам още от утре едно пренареждане на хола в малко параклисче, с телевизор и библия в него [smilie5]

[beer]

Публикацията е редактирана (23-10-09 22:41)

Re:
Автор: the_psycho   
Дата:   24-10-09 12:00

юнайтед тоя път!

Re:
Дата:   24-10-09 16:55

Някои мои прогнози за тиража:

Бирмингам - Съндърланд тв.1 - (к=2.60) (2:1 [smilie3] )
Атлетико М - Майорка тв.1 (1.80) [smilie2] (1:1) Тез Атлетико големи мизерници, играха с човек повече, изпуснаха и дузпа и им изравниха в 90' - продължението.

Ливърпул - Ман Ю под 2.5 гола (1.72) (2:0 [smile] , Уест Хям - Арсенал над 2.5 (1.65) и над 3.5 (2.8) (2:2 [smile]

Публикацията е редактирана (25-10-09 20:12)

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   24-10-09 16:56

САМО РИЛСКИ СПОРТИС

Re:
Дата:   24-10-09 19:05

Ти си спортис [smilie5]

Re:
Дата:   24-10-09 19:06

Тотнъм и Астън Вила пуснаха кръв.
Това е добре за дядовите. По-малко напрежение за тях.
Карл спокойно бре аверче. Всичко може да стане в един мач. Искам дядовите да бият, но това е Божа работа.
ккколело, успех на Челси и в залаганията!
[beer] [beer] [beer]

Re:
Дата:   24-10-09 20:23

Челси играе, Робинсън спасява.
Челси играе, Робинсън спасява.
И така, 47 минути.
Да видим второто полувреме какво ще става?

Re:
Дата:   24-10-09 20:29

Сър Алекс: На ”Анфийлд” трябва да посрещнат Оуен като герой

http://corner.dir.bg/news.php?id=5273632

[beer] [beer] [beer]

П.С. Карл, да невземеш да освиркаш Оуен?[smile]

Re:
Дата:   24-10-09 20:47

Сядам пред телевизора за второто (чистих гъби) и ... 3:0 да не повярваш бря [smile] ... а бе срещу тия е лесно, ... ама пак бива, като си помисля, че и отбори като тях не са лесни.

Re:
Дата:   24-10-09 20:49

Айде Франки да тренира дузпи [smilie5]

Re:
Дата:   24-10-09 20:52

юнга - ами сред някои ливърпулски форуми, Оуен се нарича вече "мъртвеца" и "предател", отношението е негативно.

признавам в началото и аз се палех по фенската линия, че е наше момче, че ни предаде когато дойде Рафа и замина да печели титли с Реал...

сега вече Оуен ми е безразличен. До някаква много малка степен оправдавам постъпката му да мине в Юнайтед, но като цяло вече не го харесвам и го намирам освен за бездарник, и за футболист без ценности и морал. Наказанието му ще го застигне скоро. Иронията е, че иманно във вечният враг Юнайтед, под ръководстовто на Алек Фъргюсън, Оуен ще се загроби напълно...но той сам си избра тази съдба на мизерник.

напълно съм убеден, че Съра ще го пусне за да ни дразни и провокира :) Няма да се учудя ако Оуен ни бучне някой друг гол...

доколкото може да се вярва на пресата, преди да мине при Дяволите, Оуен бил много навит за завръщане в Ливърпул и сондирал ситуацията, но нашият тапунгер Рафа Бенитез измислил поредното оправдание да не го върне...подозирам, че не го взе обратно като отговор на шокиращото напускане на Оуен 2004-та, когато Рафа дойде тренер на Анфийлд...

абе да е жив и здрав Оуен. Благодарен съм му за головете с ливърпулската фланела. Беше идол на много много фенове. Няма съмнение, че Съра ще го закопае и Оуен ще осъзнае грешката си.

Re:
Дата:   24-10-09 21:02

В мача на Челси,всичко е ясно.
ккколело,ставаше ли оувъра за залагане?
Честита победа![beer]
[beer] [beer]
При това сочна и головата разлика оправена.

Re:
Дата:   24-10-09 21:02

Карл, щях да те питам, но ти отговори. Ами като не го иска "чешита" Бенитез, де да оди [smilie5] ... в Нюкясъл [smilie10]

Re:
Дата:   24-10-09 21:22

kkkolelo - ми Оуен трябваше да избере друг тим, в който щеше да е титуляр всяка седмица, а сега в Юнайтед играе от дъжд на вятър...така няма как да си върне онази форма от преди години...

разбира се, всички фенове на Ливърпул искахме Оуен да си се върне при нас и да завърши кариерата си в Ливърпул, но Гафа-Рафа за пореден път доказа, че не става за Ливърпул и не върна Оуен...

сега Рафинята плаче по медийте, че имал много контузени играчи, нямал бил пари за трансфери и тн. А Оуен щеше да се навие за малко пари, сигурен съм. Но темата за Рафа е много дълга и болезнена и не ми се подхваща...стига ми утре срама дето ше го берем...

Re:
Дата:   24-10-09 21:34

Благодаря Юнга [beer] С равния на Атлетико М загубих основния залог - 2-та твърди (др мач го хванах - 1-цата на Бирмингам) [smilie10] [smilie5] [smilie18]

Карл скоро слушах един коментатор, който каза "основния проблем на Ливърпул се нарича Рафа Бенитез ...

Re:
Дата:   25-10-09 00:41

http://topsport.ibox.bg/news/id_994950926

Re:
Автор: HP   
Дата:   25-10-09 00:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   25-10-09 00:51

И аз не ги отписвам.
Нищо не се знае.
Журналистите си заработват тяхното.
Нищо особено.
Едва след мача ще се разбере всичко.

Re:
Дата:   25-10-09 12:17

абе прави сте, че в лютите дербита като това или пък Тотнъм-Арсенал, Реар-Барса, Рома-Лацио и тн, моментната форма може понякога да подведе в прогнозите...

от това, което чета, май Джерард пропуска, Торес и машината Глен Джонсън са на линия, а Руни май ще се появи също. За Флетчър - не разбрах точно. Май преди мача ще стане ясно...

единстевинят довод за евентуална победа на Ливърпул който бих могъл да открия е, че Рафа като цяло успя да превръне отбора от турнирен тип, кой може да победи всеки в конкретен мач, но не и да поддържа постоянна класа по време на целият дълъг маратон от мачове...

с две думи - може пък сега Ливърпул да излъже някакси Юнайтед с 1-0, но в следващите 2 мача да запише хиксове например...

както и да е :)

бири ми и да победи по-добрият и дано съдийстовто е на ниво, чеее...

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/mcms8178.JPG
http://www.liverpoolfc.tv/images5/130908-man-utd-h1.jpg

[beer]

Re:
Дата:   25-10-09 15:50

След малко започва.
Торес ще играе. И Джонсън също.[beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: kudra   
Дата:   25-10-09 16:04

Хайде Бербо! [smilie24]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   25-10-09 16:05

Без Джерард няма да е същото...иначе съм от Бербо...[smilie24]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   25-10-09 16:09

Скоулс трябваше да го пусне по-късно,ако трябва да се обръща мача...според мен[smilie25]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.