Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Погледнете се в огледалото отпреди 20 години и сега....
Автор: cameraman   
Дата:   16-10-09 21:30

Какво се случи?.... Доволни ли сте от себе си???? Сбъднаха ли се мечтите ви??..... Много неща се промениха, но най-важен е вашият малък свят, защото той е единствено значим... Има ли място за още мечти и до къде може да стигнете с тях???? Аз ще споделя после....

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   16-10-09 21:31

За мечти винаги има място... Даже е задължително...[smilie21] [smilie21] [smile]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-10-09 21:34

Ама ти 4 въпроса зададе.
20 години са си повече от етап в човешкия живот. Започваш периода с едни приоритети, после постигаш част от целите, може и нещо странично. Проваляш нещо друго, но след 20 години стигаш до извод, че не си формулирал правилно целите. Междувременно светът се е извъртял и житейският ти опит в по-голямата част е ненужен на децата ти.

Re:
Дата:   16-10-09 21:34

Публикацията е редактирана (16-10-09 21:36)

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   16-10-09 21:37

Освен, че спрях наркотиците и ми опростиха малко дългове от казината, друго нищо хубаво не видях от пандиза БГ [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   16-10-09 21:39

Не говорим за това, какво ще си сложиш в чинията естествено... [smile]

Аз имах няколко мечти, които изпълних... Имам и такива, които не се сбъднаха... засега... [smilie3] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: mrge.org   
Дата:   16-10-09 22:00

Сина ми ме видя на снимка с него като бебе, и каза: Тате, ти си бил хубав, с черна коса...

Re:
Дата:   16-10-09 22:03

Сбъднах най- голямата си мечта- снимах... Не постигнах много от това, но имам удовлетворението от подкрепата на близките ми.

Re:
Автор: geezer   
Дата:   16-10-09 22:09

"Ако няма нищо тук,,там няма никакво значение"

Джери Магуайър

Re:
Дата:   16-10-09 22:13

ebtg

Re:
Автор: atrifonov   
Дата:   16-10-09 22:25

Ми доста мечти си сбъднах за 20 години
Доста хубави, но и лоши моменти
За радост най-хубавите предстоят[smilie24]

Re:
Дата:   16-10-09 22:36

Спомням си навремето, в Автобиографията на Чарли Чаплин имаше едни думи:

"Да, животът ми даде най-хубавото, което можеше... И мъничко от най-лошото."

Тогава доста ме впечатлиха. После разбрах, че са истина... [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   16-10-09 22:40

и в тази на Луис Бунюел имаше мигове на вдъхновения и невъзможен вакум

Re: Погледнете се в огледалото отпреди 20 години и сега....
Автор: Vinsent   
Дата:   16-10-09 22:49

cameraman написа:

> Има ли
> място за още мечти и до къде може да стигнете с тях????

Ми, как да няма, животът е пред нас... [smile]

Re:
Автор: mayflowerbg   
Дата:   16-10-09 22:59

Да си призная, това, което сега виждам в огледалото, ми харесва повече от онова, което виждах преди 20 години. Сбъднах няколко мечти, други са на път да се сбъднат, но преживях и жестоки загуби. Все пак се старая усмивката да не слиза от лицето ми.

(оглежда се, брех, само мъже в тази тема)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   16-10-09 23:05

Какво се случи?.... Доволни ли сте от себе си???? Сбъднаха ли се мечтите ви??..... Много неща се промениха, но най-важен е вашият малък свят, защото той е единствено значим... Има ли място за още мечти и до къде може да стигнете с тях????

Преди двадесет години падна Берлинската стена, а и бай Тошо подаде оставка... Точно на 10 ноември 1989 г. подадох документите си за специализация във Франция (чиста случайност - бях единственият в института ни под 30 г., който знае френски - иначе щях да видя Франция през крив макарон, струва ми се, но пък и специализацията бе за млади учени, под 30 г.).

Гледайки се в огледалото, виждам, че не съм се променила, поне физически, нито пък сбръчкала като повечето блондинки, бърчещи чела наоколо, слизайки от колите на благодетелети си... Косите си започнах да боядисвам едва на 38 г., докато тези на майка ми побелели на 25.

Преди 20 г. не бих допуснала, че един ден ще стигнем дотам да купуваме с лични средства не само компютрите си, но и работните си столове (БАН отпразнува 140-тата си годишнина с казионен концерт в Народния театър, където Детският радиохор незнайно защо изпя и "Цигани" от Роберт Шуман, с анотацията, че преди 200 г. този народ преминал през територията на Европа - бабче до мен въздъхва, че по-добре щеше да е било да си е заминал, но това май не биваше да го казвам...), нито че началните учители ще имат по-високи заплати от професорите, извоювани с изнудване...

Има ли място за още мечти? Да, видях, че са реализирани дори във Виетнам.

Независимо от всичко, не допусках, че ще мога да пътешествам за своя сметка!
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Не допусках и че фотографията ще ми опротивее... Опротивя ми от твърде близкото общуване с фотоапаратаджии, не фотографи...
[shtrak]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-10-09 23:10

Откъде намираш сили да ни даряваш с присъствието си?

Re:
Автор: tantris   
Дата:   16-10-09 23:21

mayflowerbg, все едно съм го казал аз[smile]

Re:
Дата:   16-10-09 23:29

Тя каза това. което исках да чуя.... Разбрах, че и другата алтернатива носи негативи.... Ама не ми е опротивяла фотографията,ами липсата на естетика.......

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   16-10-09 23:32

Снимката ми от картата за парижкото метро отпреди 20 г.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/rind5826.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/pxek2924.JPG
20 г. по-късно
[ezik]

Re:
Дата:   16-10-09 23:41

Аз спах , не е точната дума спане, две нощи в Берлинското метро след падането на стената- два дни след това.... пазих две девойки от нашествието на всякакви субекти... Никой не може да предвиди какво мога да разкажа за тези две нощи....

Re:
Дата:   16-10-09 23:50

Спах май... спах.... На връщане съседът в купето каза:... Е...ееех...С твоята мацка... пари щях да направя..... а аз се върнах с Никон 301 и една шевна машина Сингер....

Re:
Автор: h_bio   
Дата:   16-10-09 23:53

имаш стил!

Re:
Дата:   16-10-09 23:58

Май само това имам...

Re:
Автор: marchello   
Дата:   17-10-09 00:31

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.