Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Анти футбол...
Автор: cameraman   
Дата:   11-10-09 22:19

Да са живи и здрави тези, които играят във второ и трето дивизионни и селски отбори и карат лъскави джипове и се чудят що не се слъчват поякога заплатите... Щом посредствения играч кара супер кола- значи и футболът е добре.... Ако не беше добре щеше да има заплата като на мед. сестра..

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   11-10-09 22:22

А нима елитните не се подиграват с вашите пристрастия????

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   11-10-09 22:25

Футболът в БГ е като политиката... На стадиона/в парламента и пред медиите сме върли противници, после да го духат бедните и аре в БИАД... или където там ходят... [smilie18] [smilie21]

Re:
Дата:   11-10-09 22:28

Не съм гледал мач дори на по бира поне 10 години...

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   11-10-09 23:46

Е това, че е хвърлил 20-30 000 евро за купчина лъскава ламарина означава ли, че е голям паралия?

Re:
Автор: orlindraganov   
Дата:   12-10-09 00:28

Dolo futbolo gore aviosporto i motosporto!

Re:
Автор: explorer   
Дата:   13-10-09 12:59

От Уикипедия:

Футболът е измислен в България през 11 век. Треньори на българските отбори са били болярите. Затова играчите не са тичали по терена, а са ходили с чувство за достойнство и мъдро изражение на лицето. Тази традиция се е запазила в нашия футбол и до днешни дни.
[smilie18]

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   13-10-09 13:10

Някои пък се е случвало да си тежат на мястото и в края на полувреето под тях се е образувала дупка.....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ......
Футбол - Чалга[smilie23]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   13-10-09 15:20

Темата не трябва да се казва "Анти футбол...", а анти "БГ" :)))
Виж ако сте против футбола попринцип, това вече е друг въпрос. Аз разбирам хората, който не обичат да гледат футбол, но не разбирам тези, който отричат футбола като социално явление.
За мен този спорт и неговата масовост водят до два социални феномена- рязкото развитие на спорта след 1920-1930 година. И до ден днешен в децата се заразжда първо желание да играят футбол, от там отношение към спорта като цяло и после, според физическите дадености, се прави профилиране сред другите спортове.
Другия феномен е съсредоточаването на агресията на големи маси хора, което я прави от циклична, а не спорадична. И от там по лесно се контролира, предвид предвидимостта му.
Може някой да каже, че всъщност футболът инспирира агресия, но аз по скоро мисля, че тази агресия си съществува в човек по принцип и прикриването и е резултат от интелектуална намеса. При липса на интелект, агресията много често би била водеща. Така че футболното хулиганство щеше да съществува и без футбола, но нямаше да е футболно, а обикновено хулиганство. Гледал съм много статистики как намалява в глобален план броя на изнасилванията по време на световно първенство по футбол, така че...
Де да знам де! Може и да греша.
А тези с хубавите коли от втора и трета девизия, не взимат много пари от футбол, в това може да сте сигурни. То и световно безизвестни БГ борци карат джипове, при положение, че извън някое местно състезание не са стъпвали на тепих...! Но това е друга тема.

Re:
Автор: the_shooter   
Дата:   13-10-09 16:27

Обаче пък без футбол (български) нямаше да можем да се насладим на такива титани на мисълта като Гонзо, Мъри, НаЗко, Пенев (старши) и т.н.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.