Автор: krist
Дата: 12-10-09 14:54
От три години имам само лаптоп и за периода съм ползвал 2 различни вградени двд-записвачки обаче уви голяма част от двд-тата, записвани с тях сега не се четат. Носителите, които най-често ползвам са Вербатим, но имам и малко Сони и EMTEC. И с трите вида носители имам проблеми, макар че последните като че ли правят най-много ядове..
Та, реших пак да купувам нова писачка, 'щото харда ми е пълен догоре с какво ли не и няма място вече снимките къде да си преточа..
Чудя се обаче дали да не взема някаква 5" щото ми се струва, че все пак като са по-големички, може би оптиката и механиката им не са толкова трудни за направа и биха били по-прецизни и съответно записващи по-добре.. Какво мислите по въпроса? Гледах обаче няколко кутии за външни USB-писачки, които са големи почти колкото лаптопа ми, което малко кофти.. Та, се зачудих на модел, който е хем външен усб, хем да е 5" и да си идва с кутия.. Спрях се на това, някой дали го е ползвал случайно по-дълго и има ли проблеми с неразчитаеми двд-та?
|
|