Автор: dtv
Дата: 06-08-09 15:02
не че не са замесени и инженери и юристи в процеса, но да, архитект ти трябва за съвет
Амиго,
около блока на родителите ми имаше същия проблем преди години. но понеже с него се зае засегнат архитект, нещата се разминаха. в такива случаи трябва обаче да си подготвен за много нерви, търпение, тичане, ориентираност....и контакти.няма какво да се лъжем, така стоят нещата в тази държава, знанията и компетентността все още не са достатъчно условие.току-що си говорихме и за това как се разпределят парите от еврофондове по общини.....няма такава държава просто.
не ми се обсъжда тук, мога да ти помогна със следното, ще ти дам координати, ще ми покажеш и разкажеш по-подробно, ще ти кажа какво, как и може ли да се направи нещо в случая въобще ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
ред. като те чета за започнато строителство обаче, трябва да действате много бързо, а и в такъв случай шансовете за предотвратяване са почти нулеви, защото е минало времето, в което е можело да възразите официално
Публикацията е редактирана (06-08-09 15:57)
|
|