Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РАЗВИТА ДЪРЖАВА
Автор: ChiTsuJo   
Дата:   14-07-09 12:19

Фраза, доста съдържателна. Търсят се привърженици!

ЗА и ПРОТИВ

[smilie8] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РАЗВИТА ДЪРЖАВА
Автор: slivenski   
Дата:   14-07-09 12:23

На първо време трябва да се даде определение за развита държава... [smilie8]

Автор: мара   
Дата:   14-07-09 12:23

и аз не искам.[smilie5]

Автор: sir_sky   
Дата:   14-07-09 12:24

Мен ме кефи да живея в развита държава ;)) спокойствие, не не мислиш за доста работи, абе супер! Е от време на време ти се иска да отидеш до някое лудо място, някоя развиваща се държава, забавляваш се там, и после пак се връщаш в развитата ;)))

Автор: Amigo   
Дата:   14-07-09 12:24

Джапанче, да не си в Япония бе [smilie10] [smilie10] [smilie8] [smilie18] [smilie18]

Автор: CanoniO   
Дата:   14-07-09 12:26

Мен също ме влече циганийката и евтинийката. Много искам да съм датски пенсионер в централна Америка..

Дата:   14-07-09 12:27

CanoniO написа:

> Мен също ме влече циганийката и евтинийката. Много искам да съм
> датски пенсионер в централна Америка..

[smilie18] [smilie18] а пък каквито кръшни латиноски има... [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Дата:   14-07-09 12:28

ми тука у японията мно'у яко!:)

Дата:   14-07-09 12:31

sir_sky,
ако си милионер, навсякъде е яко. Ама страна, дето 2 чушки струват 10 лева, за мен не е яка[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   14-07-09 12:31

Не е въпроса в това дали е развита или не държавата, а дали са дружелюбни и приятни хората, които живеят в нея... В България хората не са особено дружелюбни...

Имам впечатление и от САЩ, защото съм живял 4 години там. Американците са по принцип дружелюбни, но го правят повече от лицемерие... Може да ти се усмихват, а после зад гърба ти да ти теглят едно мадафака... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Дата:   14-07-09 12:32

абе кило череши в Японията било 20 долара, ърм?! [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   14-07-09 12:35

Верно, тука вчера ядох диня дето струваше към 30-40 долара, ама и тука приходите са то супер високи! За един бездомник се полагат минимум около 800 долара месечна помощ! И такива работи... ;)

Дата:   14-07-09 12:41

на всичко отгоре динята нямаше и никакъв вкус, все едно вода пия ама айде... ;)

Дата:   14-07-09 12:47

Онзи ден, в неделя, висях в един еврофутбол и по едно време влиза една женица… Паркирала пред някакъв изход на подземен гараж… Не знам защо паркирала там… Сглупила е… Но и изпуснали гумите… И попита дали някой от нас няма помпа. Та, взимам помпата от колата, отиваме до нейната и почваме да помпим… Но не ставаааа… Погледнах по-внимателно – двете десни гуми продупчени с нож… А в ауспуха имаше нахакан ей толчав морков – набит навътре яко… Също така и бяха надрали вратите… само дето не бяха изпочупили джамовете… Викам си, това ако беше нормален човек в „развита” държава, щеше да се обади в полицията и да дойдат да вдигнат колата с паяк. Но не – Ганю пука гуми, пъха моркови, дере и троши… Сбъркала е, ама чак пък толкоз… Избутахме колата до едно освободено място и тя си тръгна с такси да търси гумаджии… Толкоз за нормалните държави… [smilie8]

Дата:   14-07-09 12:51

Паркирала пред някакъв изход на подземен гараж…

Аз бих и изгорил и книжката....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: endlessdark   
Дата:   14-07-09 13:04

На мен ми се ще да си живея в развита държавица...с по-малко проблеми(и се надявам скоро да стане)
Колкото до циганията,и мен ме влече...но за седмица две...не да е перманентна(както тук)
Спокойствието дето го имаш там-цена няма!!!

Дата:   14-07-09 13:43

тая женица случайно не е ли забелязала къде спира?! значи не й пука за другите, които живеят наоколо [cool] точно ей това гледах сега по улиците - олигофрени, които паркират и спират навсякъде, където това е забранено да се прави и където блокират някого [cool] ами айде малко самодисциплина и мисъл да се влага... ама няма кой [cool] [smilie23]

Автор: endlessdark   
Дата:   14-07-09 13:53

амиго,така е!!!но не е това начина!!!

Дата:   14-07-09 13:55

endlessdark,
ако това го направи в Англия, наистина ще и е по-евтино, да си купи нови гуми и да пребоядиса[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

отколкото да и вдигнат колата[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   14-07-09 13:57

ами не е, ама на някого му е писнало твърде много сигурно [smilie8] [smilie5] [smilie5] а тази девойка ще й е обеца на ухото [smilie8] [smilie8] трябва да може да се прави следното - викаш паяк, който вдига колата и готово [cool] или правиш снимка и после глобичка [cool] ама няма... безотогворност масова наблюдавам [smilie8] [smilie8]

Автор: menthol   
Дата:   14-07-09 14:06

Твърд привърженик на неразвитите латинодържави
[smilie24]

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A56.gif

Дата:   14-07-09 14:08

menthol написа:

> Твърд привърженик на неразвитите латинодържави
> [smilie24]
>
> https://photo-forum.net/joro/emoticons/A56.gif

а ко може и хунта да управлява [smilie3] [smilie18] [smilie18]

Автор: menthol   
Дата:   14-07-09 14:12

Амиго: тук 50 години революционери управляват, ти от хунта се плашиш [smilie3]

важното е да живееш в страна с нисък жизнен стандарт, а ти да си с повечко https://photo-forum.net/joro/emoticons/money09.gif

Re: НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РАЗбИТА ДЪРЖАВА
Автор: matasel   
Дата:   14-07-09 14:17

[smilie5]

Автор: e.stanev   
Дата:   14-07-09 14:19

"Викам си, това ако беше нормален човек в „развита” държава, щеше да се обади в полицията и да дойдат да вдигнат колата с паяк..."

Ами много си прав, но понеже нашата държава не е проблема, а проблема са хората, това тук няма как да стане. И веднага ще се обоснова.

Преди месец, бях свидетел на следната случка, която беше доста показателна за това какво става в нашата мила родина. Пред входа на вътрешен пракинг в блок на бул. Мадрид, най-неадекватно някаква мома или младеж си паркират колата, но не да кажеш за 5 минути за цигари или нещо подобно. Очевидно никой от блока не можеше да си влезе в паркинга, нито да излезе. Не след дълго се намериха едни симпатяги (вкл. наш съфорумец, който ако чете това ще се сети за случката [smilie5] ) които издърпаха колата с една джипка за да не запречва входа. Те издърпаха колата и я поставиха на един косъм разтояние от линията, колкото да може да минава трамвая (аз лично бих я проснал на линиите и бих и спукал всичките гуми без да се замисля).
Следователно представете си абсурдната ситуация, при която Вие си карате по Мадрид и изведнъж виждате насред нищото, паркирана кола създаваща голям риск от ПТП и пораждаща недоумение у всеки нормално мислещ човек, казващ си кой идиот си е спрял колата тука. На няколко пъти щеше да стане ПТП.

Колата разбира се не беше вдигната до вечерта в продължение на повече от 4-5 часа, когато шафера влезе в нея и потегли необезпокояван.

В рамкте на това време минаха повече от 10 паяка и 5 патрулки. Няколко души се обадихме, както в полицията, така и на паяците да я вдигнат. Отговора на вторите беше, цитирам - "...Амиии срещу 15 лева можем и да я вдигнем..." Моя отговор, няма да го пиша, защотот ще ме баннат [smilie5]

Та толкова за толерантността и разбирането. И други подобни случки мога да опиша, но ме мързи [ezik]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.