Автор: e.stanev
Дата: 14-07-09 14:19
"Викам си, това ако беше нормален човек в „развита” държава, щеше да се обади в полицията и да дойдат да вдигнат колата с паяк..."
Ами много си прав, но понеже нашата държава не е проблема, а проблема са хората, това тук няма как да стане. И веднага ще се обоснова.
Преди месец, бях свидетел на следната случка, която беше доста показателна за това какво става в нашата мила родина. Пред входа на вътрешен пракинг в блок на бул. Мадрид, най-неадекватно някаква мома или младеж си паркират колата, но не да кажеш за 5 минути за цигари или нещо подобно. Очевидно никой от блока не можеше да си влезе в паркинга, нито да излезе. Не след дълго се намериха едни симпатяги (вкл. наш съфорумец, който ако чете това ще се сети за случката ) които издърпаха колата с една джипка за да не запречва входа. Те издърпаха колата и я поставиха на един косъм разтояние от линията, колкото да може да минава трамвая (аз лично бих я проснал на линиите и бих и спукал всичките гуми без да се замисля).
Следователно представете си абсурдната ситуация, при която Вие си карате по Мадрид и изведнъж виждате насред нищото, паркирана кола създаваща голям риск от ПТП и пораждаща недоумение у всеки нормално мислещ човек, казващ си кой идиот си е спрял колата тука. На няколко пъти щеше да стане ПТП.
Колата разбира се не беше вдигната до вечерта в продължение на повече от 4-5 часа, когато шафера влезе в нея и потегли необезпокояван.
В рамкте на това време минаха повече от 10 паяка и 5 патрулки. Няколко души се обадихме, както в полицията, така и на паяците да я вдигнат. Отговора на вторите беше, цитирам - "...Амиии срещу 15 лева можем и да я вдигнем..." Моя отговор, няма да го пиша, защотот ще ме баннат
Та толкова за толерантността и разбирането. И други подобни случки мога да опиша, но ме мързи ![[ezik]](https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif)
|
|