Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проектокабинетът на ГЕРБ
Автор: юнга   
Дата:   07-07-09 08:57

http://dnes.dir.bg/2009/07/07/news4727359.html

Отговори на това съобщение
 Re: Проектокабинетът на ГЕРБ
Автор: ogimag   
Дата:   07-07-09 09:12

Всеки министър ще има по двама заместници, останалите места от тройно-коалиционната формула 8:5:3 се съкращават.

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: kkkolelo   
Дата:   07-07-09 09:13

Министър на регионалното развитие и инфраструктурата - Росен Плевнелиев управител на австрийската строителна фирма “Линднер”

Министър на енергетиката - Бойко Димитрачков (председател на Управителния съвет на Е.ОН България,

[smilie11] , как мислите, принципно това нормално ли е, няма ли конфликт на интереси. Че те официално взимат не 2, ами поне 3-4 пъти по големи заплати като управители на тези чужди фирми от една министерска заплата. [smilie10] [smilie11]

Автор: ejko   
Дата:   07-07-09 09:15

Е го димитрачко навремето какво казва:
http://www.capital.bg/show.php?storyid=209131
Чудно ми е какво толкова се е променило последните 8 години...

Автор: джъмбо   
Дата:   07-07-09 09:15

ще работят на ползу роду.... миленчу и никиту не напуснаха ли свръх заплатени работи за да идват и да спясят джоба си... ааааа България

Автор: mike74   
Дата:   07-07-09 09:19

Министър на енергетиката - Бойко Димитрачков (председател на Управителния съвет на Е.ОН България, бивш шеф на БТК). ?????? [smilie11] [smilie11] [smilie11] WTF???? [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Министър на транспорта - Миролюб Столарски (шеф на Асоциацията на превозвачите)[smilie11]

Министър на регионалното развитие и инфраструктурата - Росен Плевнелиев (благоевградчанин; управител на австрийската строителна фирма “Линднер” [smilie11]

И класната са я наредили:
Министър на правосъдието - Екатерина Михайлова [smilie18]
браус [smilie5]

Дата:   07-07-09 09:28

Да, обаче вижте какво казва един от бъдещите министри.

http://novini.dir.bg/2009/07/07/news4727833.html

Съветският гражданин, на който само цифри му се валяха в из червената устица през последните месеци, скрил истинските цифри още през април.

Автор: alsash   
Дата:   07-07-09 09:31

то голяма тайна....

Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   07-07-09 09:31

Божидар искал да е министар на културата, ама нямало да бъде, щото си губел мястото като депутат понеже е мажоритарен, та Веждито.
Аз тоя не го уважавам баш...Веждито де.[smilie21]

Дата:   07-07-09 09:35

Класната става за едно министерство на пропагандата, не можеш и затвори устата, ша пребори класовия враг [smilie5] [smilie18] , като юрист не е познавам ... всъщност за адвокатите това е задължително

Re:
Автор: danbi   
Дата:   07-07-09 09:36

бивш шеф на БТК === ченге

Дата:   07-07-09 09:37

Автор: alsash
Дата: 07-07-09 09:31

то голяма тайна....

Не че е тайна, но излиза, че Авгиевите обори са празни от всякакво съдържание и пълни само със зловония. И като не се знае дали този е юнакът който може да ги разчисти, защото други юнаци май нямаше, става много весело.
Весело, от гледна точка на това какво му предстои да изтърпи този народ.

"До средата на юли на годишна основа правителството ще е вече в дефицит и втората половина на годината държавата ще върви надолу"

Дата:   07-07-09 09:37

В интерес на истината за човек на средна възраст, с добро образование и космополитно мислене, министерския пост стои много по добре в СиВи-то отколкото каквато и да е позиция в частна фирма.
mike74, а и Димитрачков май е бил шеф преди приватизацията. А тогава с БТК се направиха доста добри неща, които е жалко че не бяха отчетени при формирането на цената за приватизацията. Въпреки, че не съм спец, а и навремето работех с Атанас Бангачев и ми се иска да вярвам, че сделката беше много добра, някак ми остана неприятено усещане от тази сделка.
Така че това, че Бойко Димитрачков е бил шеф тогава, не означава непременно нещо лошо.

Публикацията е редактирана (07-07-09 09:44)

Re:
Дата:   07-07-09 09:50

ejko, не бъди наивен. Точно преди приватизацията БТК беше най-абсурдното предприятие в държавата ни.
БТК беше една от дойните крави за партийните касички, затова там за шефове и под-шефове се слагаха само ченгета. Позволи ми да знам...

Причините, да бъде приватизирана по такъв безумен начин са доста и разностранни. Някои от тях чиста проба безхаберие и некадърност.

Автор: mravunko   
Дата:   07-07-09 09:53

интересно кой ще е на здравеопазването и какво ще стане с шефа на здравната каса...

Дата:   07-07-09 10:02

Автор: danbi
Дата: 07-07-09 09:50
....................
БТК беше една от дойните крави за партийните касички, затова там за шефове и под-шефове се слагаха само ченгета
-------------------------------------------

При правителството на Филип Димитров и Софиянски е председател на Комитета по пощи и далекосъобщения (1991-1993 г.)... Всичко друго съм чул за него, но не и ченге.
danbi, не бъди наивен [smile] , продадоха БТК на цена = почти на едногодишната и печалба [smilie10]

Дата:   07-07-09 10:08

danbi това е така, но преди приватизацията там се модернизираха малко или повече голяма част от системите, смениха се трасета и като цяло се вложиха много пари, което беше излишно предвид начина, по който се приватизира. Отделно БТК излезе на печалба няколко години преди приватизацията и там наистина вървяха нещата. А приватизационната сделка се осъществи все едно взимаха някое забатачено предприятие. Ама то е обяснимо де, все пак юристът на БТК, който отговаряше за интересите на дружеството, след приватизацията почна работа при новия собственик!!! Уникално странно.
Разбира се че ти позволявам да знаеш, но и без моето разрешение ще минеш:))) Пък и ченге много ми е интересно как се става ченге, от университета ли те избират?

Публикацията е редактирана (07-07-09 10:13)

Дата:   07-07-09 10:11

Май добре ще бъде покрай коментарите да се дават и сравнения.
Например.
Министър на икономиката - Бисер Боев (бивш шеф на “Икономедиа” - фирма на Иво Прокопиев, издава вестниците “Капитал” и “Дневник”) - и срещу него - Петър Димитров - идеолог и Р. Овч.- апаратчик.

Дата:   07-07-09 10:14

юнга така погледнато си прав:)) А и най-съмнителен е точно Бисер Боев, според мен, така че оправдаваш където трябва:)))

Дата:   07-07-09 10:15

А кой е тоя на туризма дето се спряга, някой знае ли нещо за него???

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   07-07-09 10:15

А за активните борци какво ще кажете? [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   07-07-09 10:17

kkkolelo, на значително по-малка цена продадоха БТК от едногодишната им печалба.

Всъщност, там 'печалба' е малко меко казано -- тази "компания" винаги е работела на загуба.

Софиянски... защо реши, че не знам кога е бил шеф на БТК? [smilie5] Както казах в една друга тема. Политиката е мръсна работа. От което следва, че свестен човек с политика не се занимава! А ако по някаква да речем, в името на "висша цел, като опазването на родината си" се занимава, то го прави с неудоволствие. Затова, когато видиш усмихващ се политик, трябва да си наясно, че е ОТ ТЯХ.

ejko, да, знам, знам... и след това тези нови трасета стояха ГОДИНИ наред включени, функциониращи и неизползвани! В период, когато в България имаше отчаяна нужда от по-модерни комуникации. БТК разполагаше с огромен (всякакъв) ресурс, който съвсем умишлено не се експлоатираше, освен всичко друго, за да не се развива нищо свързано с комуникации в държавата ни.

Ченге се става като те вербуват. Като почнеш да работиш в структурата. Когато започнеш да изпълняваш заповеди, с които ти принципно не си съгласен (имал съм подобни наблюдения върху екс. шефове, точно на БТК). Дам.. като станеш ченге получаваш и нужното образование, защо не и в университет?

Уфф... ченгетата са такова мръсно нещо, че дори не ми се говори за тях!

Автор: Lalinda   
Дата:   07-07-09 10:23

О, сред бъдещите министри има и двама опитни бивши наблюдатели на избори!
Не е зле.
Миналата седмица мернах единия от тях да се разхожда сред присъстващите на митинга на ГЕРБ, на който се оказах случайно (бе на пътя ми към спирката на Орлов мост) и си казах... я, един бъдещ министър (и познах!)...

Да живее БСЧИГП!
Добра школа, дава поглед върху народните умонастроения.
[smilie24]

Дата:   07-07-09 10:24

ejko , остави "оправданията" и нека бъде друг примерът.
Хайде да не е Дянков -Орешарски, но например Валентина Симеонова или д-р Геновева Алексиева - Масларова.

Дата:   07-07-09 10:27

:)))
Колко са ми далечни тези неща:))) Хем съм доволен от избора си, хем знам, че никога няма да мога да "to make the difference"[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.